Επιλογή Σελίδας

Δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται στη διοίκηση του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας ο Γιάννης Τρελλόπουλος. Ο νεαρός αντιπρόεδρος με δήλωσή του, έκανε γνωστό πως αποχωρεί, ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους τον τελευταίο χρόνο. Ξεχωριστή αναφορά έκανε στον πρόεδρο Γιώργο Γαβρίδη, τον οποίο χαρακτήρισε δάσκαλο, ενώ ο λόγος της αποχώρησης, είναι για να εμπλακεί διοικητικά στην ομάδα του χωριού του, τον Σβορώνο.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Μετά από έναν χρόνο, ανακοινώνω την αποχώρησή μου από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ήταν μια δύσκολη, αλλά εποικοδομητική χρονιά και αποκόμισα πολύτιμες εμπειρίες. Ήταν ένα σχολείο για μένα να βρίσκομαι σε μια ομάδα Γ’ Εθνικής. Ευχαριστώ όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους, παίκτες, προπονητές, για την άψογη σχέση που είχαμε. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στο ΔΣ και ειδικά τον πρόεδρο, Γιώργο Γαβρίδη, που για μένα είναι δάσκαλος, αλλά πάνω από όλα πολύ καλός φίλος. Να ευχαριστήσω ξεχωριστά την γραμματέα, Μαρία Ζαπουνίδου για την άψογη συνεργασία μας. Εύχομαι η ομάδα πετύχει τους στόχους της, γιατί δέθηκα μαζί της και θεωρώ πως ανήκω κι εγώ στην οικογένεια του Αχιλλέα.

Ο λόγος που αποχωρώ είναι επειδή δέχτηκα μια ιδιαίτερα τιμητική πρόταση, να ηγηθώ μιας παρέας φίλων για να διεκδικήσουμε τη διοίκηση της ομάδας του χωριού μου τον Σβορώνο, με τον οποίο είμαι συναισθηματικά δεμένος.

Με τις ευχές και την άπειρη αγάπη μου,
Γιάννης Τρελλόπουλος»

Pin It on Pinterest

Shares
Share This