Επιλογή Σελίδας

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν ο Αιγινιακός, επικρατώντας με 3-1 του Αχαρναϊκού, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Football League, σε μια αναμέτρηση χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και οι δυο αντίπαλοι είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία από την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα της Βόρειας Πιερίας ικανοποίησε με την απόδοσή της τους θεατές που αψήφησαν τη ζέστη και προτίμησαν να βρεθούν στο “Γιάννης Παραλυκίδης” παρά σε κάποια από τις κοντινές παραλίες και άνοιξε το σκορ με τον Λιόλιο στο 16′, εκμεταλλευόμενη το δυνατό της ξεκίνημα. Οι Μενιδιάτες ισορρόπησαν και στο β’ μέρος μπήκαν πιο ορεξάτοι, σε αντίθεση με τον Αιγινιακό που έδειξε να επαναπαύεται, με αποτέλεσμα ο Καραντασιάδης να ισοφαρίσε σε 1-1 στο 49′. Το δρόμο για τη νίκη του Αιγινιακού άνοιξε ο Πατράλης στο 75′ ενώ ο Φασίδης στο 80′ “σφράγισε” το “τρίποντο” για την ομάδα του Αιγινίου, η οποία ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πατράλη στο 88′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Για την εξέλιξη του αγώνα υπήρχε ραδιοφωνική ενημέρωση από τον Σάββα Αχλατλή, στην εκπομπή του Δημήτρη Πάππα “katerinisport on air”, που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή 17.00-19.00 στο Ράδιο Ενημέρωση 92,2 FM.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αιγινιακού για φέτος ολοκληρώνονται την επόμενη Κυριακή απέναντι στον ΟΦΗ, με το ενδιαφέρον να μεταφέρεται πλέον στο διοικητικό πεδίο, αφού ο “ισχυρός άνδρας” της αιγινιώτικης ΠΑΕ, Γιάννης Νιώπας έχει εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του για εμπλοκή στα διοικητικά του Πιερικού.

Το “φιλμ” του αγώνα
16′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Γιαζιτζόγλου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πατράλης έκανε το σουτ με τη μπάλα να κοντράρει σε ποδοσφαιριστή του Αχαρναϊκού και να καταλήγει στον αφύλακτο Λιόλιο που έκανε με πλασέ το 1-0.
20′ Ο Παπαδόπουλος σέντραρε από δεξιά στέλνοντας τη μπάλα να φύγει παράλληλα με την εστία, χωρίς ο Γκατζολάρι να μπορέσει να τη βρει κα να τη στείλει στα δίχτυα.
30′ Μετά από κόρνερ του Λύρα η μπάλα κατέληξε στο δεύτερο δοκάρι και στον αφύλακτο Κυριαζόπουλο ο οποίος έπιασε την καρφωτή κεφαλιά, όμως ο Τόλιος απέκρουσε εντυπωσιακά.
35′ Σουτ του Παπαδόπουλου, η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.
49′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Καραντασιάδης έγινε κάτοχος της μπάλας και βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ από δεξιά ισοφάρισε σε 1-1.
51′ Ο Τόλιος απέκρουσε σουτ του Πλαβούκου.
55′ Πλασέ του Καραντασιάδη μέσα από την περιοχή, ο Τόλιος αποσώβησε το 1-2.
61′ Δυνατό σουτ του Ντάγκρα, η μπάλα έφυγε άουτ.
62′ Ο Γκατζολάρι εκτέλεσε κόρνερ, ο Λιόλιος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει άουτ.
73′ Μετά από σέντρα του Φασίδη από δεξιά, ο Γιαζιτζόγλου έκανε το σουτ, η μπάλα όμως έφυγε άουτ.
74′ Κεφαλιά του Καραντασιάδη, η μπάλα έφυγε άουτ.
75′ ΓΚΟΛ! 2-1: Ο Πατράλης με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Αχαρναϊκού, κάνοντας το 2-1.
80′ ΓΚΟΛ! 3-1: Ο Γκατζολάρι μπήκε στην περιοχή από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή έβγαλε τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι και τον επερχόμενο Φασίδη, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
88′ Αποβολή του Πατράλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) με βοηθούς τους Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και Μανούρα (Τρικάλων).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης (76′ Μουκίδης), Παντεκίδης, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Κυζιρίδης, Γκατζολάρι, Πατράλης, Ρανγκέλοφ, Κυριλλίδης (56′ Φασίδης), Παπαδόπουλος (46′ Ζγκούρι).
Αχαρναϊκός (Γιώργος Μαραντάς): Γαρδικιώτης, Σταμούλης (82′ Καρδάσης), Πλαβούκος, Λύρας (58′ Ντάγκρας), Χαραλαμπόπουλος, Σωτηράκος, Μεγαλοοικονόμου (82′ Καλαμιώτης), Παπατόλιος, Αναστασίου, Καραντασιάδης, Κυριαζόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This