Επιλογή Σελίδας

Ο προγραμματισμός της ανδρικής ομάδας του Βαφύρα για την επόμενη αγωνιστική σεζόν (2017/8) ξεκίνησε και ένας από τους πρωταρχικούς  στόχους είναι η διαμόρφωση του αγωνιστικού ρόστερ. Πριν την έναρξη της προηγούμενης σεζόν είχε διοργανωθεί για πρώτη φορά το Vafiras Men Team Tryouts. Η περσινή πρώτη διοργάνωσή του, έφερε στην ομάδα έναν από τους πρωταγωνιστές της περσινής σεζόν στην ομάδα μας τον Γιώργο Σιώκα.

Φέτος στην δεύτερη αυτή διοργάνωση του Vafiras Men Team Tryouts, που θα γίνει με σκοπό την στελέχωση της ομάδας για τη σεζόν που έρχεται, ο προπονητής της ομάδας μας Μιχάλης Σαραπτσής που είναι και ο υπεύθυνος για την διεξαγωγή του, μας είπε πως “ο στόχος είναι να βρεθούν παίκτες που να ικανοποιούν τα κριτήρια για την συμμετοχή τους στην ανδρική ομάδα και στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΚΑΣΚΕΜ”.

Στην ερώτησή μας ποια είναι αυτά τα κριτήρια και πόσους παίκτες επιθυμούν να βρουν από αυτή την διαδικασία, η απάντησή του ήταν:

«Μας ενδιαφέρει να βρούμε παίκτες που τα βασικά τους χαρακτηριστικά θα πρέπει να είναι, γνώση των απλών και βασικών δεξιοτήτων του μπάσκετ, αλλά πάνω από όλα να έχουν πάθος για το παιχνίδι και ομαδικό πνεύμα. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός, όλοι όσοι θα πληρούν τις προϋποθέσεις θα έχουν την δυνατότητα να ενσωματωθούν στην ομάδα».

Όσο για τον τρόπο διεξαγωγής των TRYOUTS μας έδωσε τις λεπτομέρειες:

«Καταρχήν όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα Tryouts θα πρέπει να είναι γεννημένοι το 2002 και νωρίτερα. Χρειάζεται να δηλώσουν συμμετοχή. Αυτό μπορεί να γίνει άμεσα τηλεφωνικά επικοινωνώντας στο 6947.400.134, με email στέλνοντάς το στο vafirasbasketball@yahoo.com, ή με inbox στην σελίδα Vafiras Basketball στο Facebook. Αυτό που χρειάζεται να δηλώσουν είναι το όνομά τους, την ημερομηνία γέννησης τους και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί τους.

Έχουν δοθεί τρεις ημερομηνίες διεξαγωγής, η Δευτέρα 12 Ιουνίου, η Τετάρτη 14 Ιουνίου και η Πέμπτη 15 Ιουνίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε όποιες από αυτές επιθυμούν ή και σε όλες, αρκεί να έχουν δηλώσει νωρίτερα τη συμμετοχή τους σε αυτές. Η ώρα προσέλευσης στο κλειστό «ΔΙΟΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στον Άγιο Σπυρίδωνα όπου και θα διεξαχθούν τα tryouts, είναι στις 8:00 μμ.

Ο τρόπος διεξαγωγής δεν πρέπει να προβληματίσει κανέναν ενδιαφερόμενο. Θα γίνουν ουσιαστικά τρεις απλές προπονήσεις έτσι δομημένες που θα μπορέσουν να μας δείξουν τα στοιχεία του κάθε ενός που θα λάβει μέρος. Μέσα από αυτά που θα δούμε θα καταλήξουμε και στα πρόσωπα που θα μας ενδιαφέρουν. Θυμίζω και τονίζω πως το πάθος και η ομαδικότητα είναι το βασικότερο κριτήριό μας».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This