Επιλογή Σελίδας

Του Δημήτρη Μπασμπαρέλα

Μόλις δύο νίκες στον πρώτο γύρο, εννιά στον δεύτερο! Οι πέντε εξ αυτών ήταν στο «Γιάννης Παραλυκίδης». Ο Αιγινιακός συνέλεξε 29 βαθμούς στον δεύτερο γύρο, από τους 41, που έχει φτάσει πλέον. Είχε μόλις 12 στον πρώτο γύρο.

Τεράστια η διαφορά. «Το πήραμε πιο σοβαρά. Μπήκαμε αποφασισμένοι. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας. Δεν είχαμε τη χειρότερη ομάδα», ήταν τα λόγια του Βασίλη Λιόλιου στο Metrosport.gr για την ξέφρενη πορεία του δευτέρου γύρου.

Δεν έμεινε μόνο εκεί. Συνέχισε. «Συν τοις άλλοις, η αλλαγή προπονητή πάντα φέρνει ψυχολογία. Μας επηρέασε θετικά. Ταυτόχρονα, η έδρα έπαιξε ρόλο στον δεύτερο γύρο. Νομίζω ότι δεν κάναμε άλλη ήττα, εκτός από τον Αρη, ενώ πετύχαμε παράλληλα και σημαντικές εκτός έδρας νίκες με ομάδες, που είχαν τον ίδιο ακριβώς στόχο με μας, όπως η Καλλονή και η Καλλιθέα. Κάναμε όντως πορεία πρωταθλητισμού. Το σημαντικό είναι επίσης ότι πολλά παιδιά, νέα παιδιά πήραν ευκαιρίες. Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία τους πίστεψαν και δικαιώθηκαν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Πασαλίδη (σ.σ. είναι με την ελπίδων, αποτελεί παρελθόν αφού θα αγωνιστεί στον Αστέρα), που πήρε μεταγραφή στην Τρίπολη. Γενικά, ήταν καλή χρονιά για όλους μας», θα πει ο Λιόλιος.

Από εδώ και πέρα τι γίνεται; «Είναι πολύ νωρίς, θα περιμένουμε τις εξελίξεις, είναι ανοικτά όλα τα σενάρια για την κατηγορία».

Οσον αφορά για τον ίδιο; «Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Εχουμε ένα ματς ακόμη». Ο Λιόλιος είναι πάντως «παλιοσειρά» στον Αιγινιακό. Ολοκληρώνει φέτος την 5η του χρονιά. Γιατί μένει στην ομάδα; «Είμαι από την Κατερίνη. Η οικογένεια μου είναι εδώ, το κλίμα είναι καλό, οικογενειακό, άρα δεν υπάρχει προς το παρόν λόγος για να φύγω», κατέληξε ο Λιόλιος.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This