Επιλογή Σελίδας

Μεγάλη, ως αναμενόταν. τηλεθέαση έφερε στην ΕΡΤ1 η μετάδοση του τελικού του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους το Σάββατο. Κατά μέσο όρο το ματς έκανε 12,1% με 33,4% τηλεμερίδιο και 1.253.000 τηλεθεατές. Οι περισσότεροι (861.000) έμειναν και για την απονομή και 524.000 για την εκπομπή.

Προφανώς και οι εν Ελλάδι αριθμοί είναι μεγαλύτεροι μιας και το ματς μετέδιδε και η Cosmote TV. Οι υψηλότερες τιμές που σημειώθηκαν σε τέταρτο ήταν από τις 23:15 – 23:30 και συγκεκριμένα 41,5% στο γενικό σύνολο και 45,9% στο δυναμικό κοινό αντίστοιχα.

Τηλεοπτικά Συνομοσπονδιών 2017 και Μουντιάλ 2018

Από τις 17 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου διεξάγεται στη Ρωσία το Κύπελλο Συνομοσπονδιών που «λειτουργεί», ανά τέσσερα χρόνια, ως… προπομπός του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φέτος θα λάβουν μέρος Ρωσία, Νέα Ζηλανδία, Πορτογαλία και Μεξικό (στον α’ όμιλο), Χιλή, Αυστραλία, Καμερούν και Γερμανία (στον β’ όμιλο).

Θα το δούμε; Αγνωστο. Η ΕΡΤ δεν ασχολήθηκε καθότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο των μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων που αποκτά, από τον ΣΚΑΪ δεν υπάρχει κάτι, σιγή… ασυρμάτου από τα συνδρομητικά. Ιδωμεν, δέκα και σήμερα έμειναν.

Οσο για τα τηλεοπτικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018; Από τις 16 Φεβρουαρίου είχε αναφερθεί η στήλη στα νέα δεδομένα που επικρατούν αλλά και στο μεγάλο κόστος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ΕΡΤ και ΣΚΑΪ ήταν τα μόνα κανάλια που κατέθεσαν προσφορές αλλά ουδείς εξ αυτών δεν ξεπέρασε τα 10 εκατ. ευρώ, οι προσφορές κρίθηκαν ως ανεπαρκείς και η διαδικασία των προσφορών θα επαναληφθεί προσεχώς.

Γεγονός είναι πάντως ότι, χωρίς να είναι σίγουρη ακόμη η παρουσία της Εθνικής στο Μουντιάλ σε ένα χρόνο, δύσκολα θα προσφέρει κάποιος πολλά παραπάνω.

Legends 2004 – Inter forever αύριο στην Cosmote TV

Tα κανάλια Cosmote Sport εξασφάλισαν για τους συνδρομητές τους μια μοναδική ποδοσφαιρική συνάντηση. Η Εθνική, που έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης στο Euro 2004, θα αντιμετωπίσει στο Παγκρήτιο την Ιντερ στην οποία θα αγωνίζονται παίκτες που φόρεσαν την φανέλα της ομάδας όταν το 2010 κατέκτησε το Champions League αλλά και παίκτες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με τον ιστορικό σύλλογο του Μιλάνου. Ο αγώνας, που θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, θα προβληθεί αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 20.30, ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD στην Cosmote TV, στο κανάλι Cosmote Sport 1HD.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This