Επιλογή Σελίδας

Ο τελικός της Ζένιτσα πλησιάζει, η Ελλάδα θα παρουσιαστεί στη Βοσνία με το «μαξιλαράκι» της ισοπαλίας στο Βέλγιο, αντίθετα η ομάδα του Μπαζντάρεβιτς θέλει μόνο νίκη για να μπει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης! Το Gazzetta.gr ρίχνει… γέφυρες και ο αρχισυντάκτης της ιστοσελίδας «Sportske.ba» Αdmin Čaušević, μας βάζει στο κλίμα του κρίσιμου ραντεβού της ομάδας του, Μίκαελ Σκίμπε!

Η πίστη για νίκη είναι διάχυτη, το είδαμε στη σημερινή προπόνηση, στις κουβέντες με τους διεθνείς και τον κόσμο. Το ρόστερ είναι εξαιρετικό, οι παίκτες προσγειωμένοι, αλλά και… τρελαμένοι για να πάρουν τον «τελικό». Το κλίμα είναι πολύ ζεστό και οι διεθνείς ενθουσιάστηκαν μαθαίνοντας πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο. Το ανέφερα και χθες, οι οπαδοί και το… φρούριο “Bilino polje” θα μπορούσαν να αποτελέσουν το σημαντικότερο πλεονέκτημα σε αυτό το παιχνίδι.

Εντύπωση έχει προκαλέσει πως ακόμα και τώρα οι διεθνείς μας δεν ξεχνούν το γκολ του Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις! Είναι πεινασμένοι για νίκη, το φωνάζουν και δε θυμάμαι να το είχαν κάνει στο πρόσφατο παρελθόν! Τους πείσμωσε ο τρόπος με τον οποίο χάθηκε ένα διπλό για… Μουντιάλ!

Πάμε στο αγωνιστικό κομμάτι! Ο Μπαζντάρεβιτς δεν έχει ακόμα κατασταλάξει ούτε στο στο σύστημα που θα παίξει, αλλά και στα πρόσωπα που θα παρατάξει. Η πίεση είναι τεράστια, αφού και ο ίδιος γνωρίζει καλά τη σημασία του ματς! Δεν τον ανησυχεί η ψυχολογία, η αυτοπεποίθηση είναι εξαιρετική. Αυτό που τον φοβίζει είναι τα βαριά πόδια αρκετών βασικών, οι οποίοι προέρχονται από γεμάτη σεζόν. Ανησυχεί για τις αντεπιθέσεις των Ελλήνων, αλλά περισσότερο για το γεγονός πως για πρώτη φορά θα παίξει με τέσσερις διαφορετικούς στην άμυνα! Οι έμπειροι Κολάσινατς, Σπάχιτς είναι εκτός, ο άπειρος Ντούρμιτς μπαίνει στο κόλπο και μαζί του ο ντεφορμέ Σούνιτς!

Από την άλλη όμως έχουμε γεμάτη με σπουδαίες λύσεις τη μεσαία μας γραμμή. Ολη η Βοσνία ανακουφίστηκε όταν έμαθε πως ο Πιάνιτς θα παίξει κανονικά κόντρα στην Ελλάδα. Ο ίδιος θέλει να κάνει ένα μεγάλο παιχνίδι μετά την ήττα στον τελικό και μιλώντας με τον Μπαζντάρεβιτς τόνισε πως είναι πανέτοιμος! Ακόμα μια εξαιρετική επιλογή στο κέντρο είναι αυτή του Μπέσιτς. Επιστροφή έπειτα από δέκα μήνες και πεινασμένος να βοηθήσει τη Βοσνία. Η ποιότητα του Τσίμιροτ γνωστή, και ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει για όσα ξέρει τον Ομοσπονδιακό τεχνικό!

Ο Μπαζντάρεβιτς αναζητά νέες λύσεις για τον τρόπο που θα επιτεθεί η Βοσνία. Ξέρει καλά πως δεν μπορεί να παίξει το ίδιο παιχνίδι δυο φορές κόντρα σε Γερμανό κόουτς. Πολλά τετ α τετ με τον Τζέκο, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φυσικά το μοναδικό πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι η νίκη και όχι το μέλλον του…

Pin It on Pinterest

Shares
Share This