Επιλογή Σελίδας

Την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή Πετοσφαίρισης του Αρχέλαου στο Β’ Δημοτικό αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής σεζόν 2016/7.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 10:30, με τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων των ηλικιακών τμημάτων, οι οποίοι θα διαρκέσουν έως τις 13:30. Στην συνέχεια θα ξεκινήσει η γιορτή, στο πλαίσιο της οποίας θα δωθούν αναμηνστικά σε όλους τους χορηγούς, οι οποίοι υποστήριξαν την προσπάθεια της ομάδας στην αγωνιστική περίοδο που μας πέρασε, ενώ θα τιμηθούν και αθλητές που κοσμούν το άθλημα της πετοσφαίρισης και κατάγονται από την πόλη της Κατερίνης, καθώς και άνθρωποι που έχουν προσφέρει στον Σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα θα τιμηθούν οι αθλητές Χάρης Σακόγλου (ΠΑΟΚ), Αλέξανδρος Χήρας (Φοίνικας Σύρου), Θάνος Παπαδημητρίου (Παμβοχαϊκός), Άλκηστις Καραφουλίδου (Μακεδόνες Αξιού), Αλεξία Καλανταρίδου (Ελπίδα Αμπελοκήπων) και Μαρία Στεφανίδου (Μακεδόνες Αξιού), καθώς και ο πρώην προπονητής, Μιχάλης Σαρηγιαννίδης για την συνολική του προσφορά στον Αρχέλαο.

Η γιορτή θα ολοκληρωθεί με τη διαξαγωγή μικτού φιλικού αγώνα, στις 14:15, με την συμμετοχή των τόσο της ανδρικής, όσο και της γυναικείας ομάδας.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This