Επιλογή Σελίδας

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας και αναφέρθηκε στη σύμπραξή του με fund του εξωτερικού το οποίο αναμένεται να αναλάβει το μάνατζμεντ της ομάδας ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη συμφωνία:

«Τραβήξαμε τα πάνδεινα φέτος για να σώσουμε την ομάδα. Μιλούσαμε με αρκετό κόσμο εδώ και καιρό και χθες μαζί με τους συνεργάτες μου πήραμε μια απόφαση που θεωρούμε ότι θα βοηθήσει το πιερικό ποδόσφαιρο».

Για την ταυτότητα του fund:

«Πρόκειται για fund του εξωτερικού που επενδύει σε επαγγελματικές ομάδες στην Ευρώπη. Βάζει στις ομάδες να παίζουν πιτσιρικάδες παίρνοντας κάποιες συμμετοχές και όποιοι έχουν τις δυνατότητες προωθούνται σε μεγάλες ομάδες. Κάτι ανάλογο δηλαδή με τη συνεργασία που είχαμε αυτά τα χρόνια με τον ΠΑΟΚ».

Για τον λόγο που δεν προχωρά η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει πολλά πράγματα στο κεφάλι του και ίσως κάποιες άλλες προτεραιότητες. Δεν σημαίνει ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία με τον ΠΑΟΚ. Ξέρετε ότι είμαι βαμμένος ΠΑΟΚτσής, όμως, μερικές φορές μια συμφωνία δεν μπορεί να τελεσφορήσει. Και δεν ξέρω, αλήθεια, τον λόγο που δεν τελεσφόρησε. Ήμασταν εντάξει στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, και ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Είμαστε ανοικτοί σε συνεργασία και την νέα χρονιά, απλά δεν θα είμαι, πλέον, ο ΠΑΟΚ Β’».

Για τους σκοπούς του fund:

«Είναι fund που τους ενδιαφέρει να παίρνουν ομάδες, να αναλαμβάνουν το μάνατζμεντ και συνεργάζονται με τις εκάστοτε διοικήσεις. Έχουν πολλούς δικούς τους νεαρούς κλεισμένους ως 23 ετών, τους οποίους θέλουν να αναδείξουν. Και ο καλύτερος τρόπος ανάδειξης είναι με συμμετοχές στα ανδρικά πρωταθλήματα. Ένας παίκτης που π.χ. έχει παίξει στο Παγκόσμιο με την U19 της χώρας του, αν δεν βρει ομάδα την επόμενη χρονιά, δεν ανεβαίνει η αξία του. Ο Πατράλης, φερ’ ειπείν, που είχαμε εμείς, ήρθε από την Κ19 του ΠΑΟΚ παιδάκι και φεύγει γίγαντας. Πιστεύω ότι θα τον δούμε ψηλά. Φέτος πήρε 34 συμμετοχές σε ένα δύσκολο ανδρικό πρωτάθλημα, δεν έχασε την ψυχραιμία του και όσο περνούσαν τα ματς βλέπαμε ένα πραγματικό μηχανάκι να κόβει και να μοιράζει μπάλες».

Για το αν θα παραμείνει στον Αιγινιακό:

«Νιώπας θα υπάρχει πάντα, γιατί αμέσως μετά τα παιδιά μου αγαπάω αυτήν την ομάδα μου. Θα υπάρχω αλλά θα είναι και κάποιος άλλος που θα έχει, αν όχι και πάνω από εμένα, τον τελευταίο λόγο».

Ακούστε όσα είπε ο Γιάννης Νιώπας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

 

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Pin It on Pinterest

Shares
Share This