Επιλογή Σελίδας

Ο Παναθηναϊκός Superfoods την Πέμπτη (08/06, 21:00) υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με τους “ερυθρόλευκους” να προηγούνται στη σειρά 2-1 και να έχουν την ευκαιρία να… τελειώσουν την υπόθεση του πρωταθλητή, ενώ οι “πράσινοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να ισοφαρίσουν.

Στη μετάδοση θα είναι για τους 103,3 ο Γιάννης Λαμπίρης και ο Γιώργος Οικονόμου.

Με τη λήξη του ντέρμπι Στέφανος Τριαντάφυλλος και Μάνος Μίχαλος σκοράρουν για το 103-101 και συλλέγουν ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Στη 01:00 Ηρακλής Αντύπας και Χρήστος Σούτος ανοίγουν τις γραμμές και δίνουν τον λόγο στους ακροατές.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τον 4ο αγώνα της σειράς των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός Superfoods – Ολυμπιακός για την τελική φάση των play offs του πρωταθλήματος της Stoiximan.gr Basket League.

Οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα από τις 19:30 με το pre game στο Novasports 1 στο πλαίσιο της εκπομπής «Ωρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής οι Χρήστος Καούρης, Δώρα Παντέλη και ο κόουτς Βασίλης Φραγκιάς, θα μεταφέρουν από το κλειστό του ΟΑΚΑ, «Νίκος Γκάλης», όλα τα τελευταία νέα, πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις εκλεκτών καλεσμένων.

Στις 21:00 θα ακολουθήσει στο Novasports 1 η μετάδοση του ντέρμπι. Στην περιγραφή θα είναι ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, στο σχόλιο ο Δημήτρης Καρύδας και στο ρεπορτάζ οι Χρήστος Καούρης και Νικήτας Αυγουλής.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα θα προβληθεί post game εκπομπή με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This