Επιλογή Σελίδας

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδοσφαίρου Balingen Γερμανίας φιλοξενήθηκε στη Πιερία απο τον συμπολίτη μας Φώτη Ιωσηφίδη που είναι μέλος του Δ.Σ του και γνώρισε τις ομορφιές της με την αποστολή να μένει ενθουσιασμένη απο την εδώ διαμονή της.
Επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Πιερίας όπου τους υποδέχθηκε ο ταμίας Χρήστος Καραμπούλας, που τους ξενάγησε στον χώρο αναλύοντάς τους στην αίθουσα διδασκαλίας τον τρόπο διεξαγωγής των Δευτεριάτικων επιμορφωτικών μαθημάτων και εν συνεχεία οι δύο πλευρές αντάλαξαν εθιμοτυπικά αναμνηστικά.
Ανταλάχθηκαν απόψεις και απο πλευράς του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Balingen Γερμανίας ο Πρόεδρος και Αρχιδιαιτητής, Αντώνιο Ντε Ρόσσι ανέπτυξε λεπτομερώς τον τρόπο διεξαγωγής των δικών τους τοπικών πρωταθλημάτων που έχει πάρα πολλά παιχνίδια, ορίζοντας 4.000 αγώνες τον χρόνο στην επικράτειά του.
Ο Γεν. Γραμματέας Αντώνης Φωτιάδης και τα μέλη του Δ.Σ παρέθεσαν δείπνο στο Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Balingen Γερμανίας και απο κοινού παρακολούθησαν τον μεγάλο τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους. Σχολίασαν λεπτομερώς τις επίμαχες φάσεις του τελικού, έχοντας ταύτιση απόψεων στην εφαρμογή των κανονισμών διαιτησίας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Υπεύθυνη του Γυναικείου ποδοσφαίρου, Άντρεα Μπίσινγκερ μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών ποδοσφαίρου Balingen Γερμανίας φάνηκε πολύ κατηρτισμένη και ήταν γενικά προσεκτική στην κρίση των φάσεων του τελικού. Έγινε πρόταση για αδελφοποίηση των δύο Συνδέσμων και ο Πρόεδρος και Αρχιδιαιτητής Αντώνιο Ντε Ρόσσι, κάλεσε στο Balingen της Γερμανίας το Δ.Σ του ΣΔΠ Ν. Πιερίας προκειμένου οι σχέσεις να συνεχιστούν και να προχωρήσουν ακόμη περισσότερο με ανταλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This