Επιλογή Σελίδας

Με γραπτή δήλωση, ο πρώην αντιπρόεδρος του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Γιάννης Τρελλόπουλος, εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στα κοινά του ΓΑΣ Σβορώνου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του νεαρού παράγοντα:

«Σε λίγα χρόνια το αθλητικό σωματείο του ΓΑΣ Σβορώνου κλείνει μισό αιώνα ιστορίας. Μιας ιστορίας που σημάδεψε ανεξίτηλα τον τόπο στον οποίο γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και μάθαμε να αγαπάμε. Χάρισε πολλές χαρές το σωματείο μας στους Σβορωνιώτες. Έγινε σημείο αναφοράς του χωριού μας, μεγάλωσε γενιές νέων παιδιών, δίδαξε ήθος και αθλητική παιδεία.

Στις 18 Ιουνίου το σωματείο μας προχωράει στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στις εκλογές αυτές τόσο εγώ όσο και εκλεκτοί συγχωριανοί μας που έχω την τιμή να με πλαισιώνουν θα διεκδικήσουμε την ευκαιρία να αναλάβουμε τη διοίκηση του ΓΑΣ Σβορώνου. Το πλαίσιο των προτεραιοτήτων μας αποτελείται από τρεις βασικές κατευθυντήριες γραμμές που θα καθορίσουν την πορεία του συλλόγου στα επόμενα χρόνια:

– Επέκταση συστήματος υποδομών, βελτίωση εγκαταστάσεων, εκσυγχρονισμός γηπέδων.

– Ακαδημίες-πρότυπο που θα αναδεικνύουν ταλέντα, με λειτουργία επαγγελματική και αξιοκρατία αλλά ταυτόχρονα θα προσφέρουν στα παιδιά του Σβορώνου και όλης της Κατερίνης την ευκαιρία να αθληθούν, να διδαχθούν αθλητισμό και ήθος. Ιδιαίτερη φροντίδα για το κολυμβητικό μας τμήμα, ένα από τα παλαιότερα στον Νομό Πιερίας. Έγινε σοβαρή δουλειά τα προηγούμενα χρόνια στις ακαδημίες της ομάδας μας. Η απερχόμενη διοίκηση αφήνει πίσω της μία σημαντική παρακαταθήκη την οποία θέλουμε να διατηρήσουμε και να προχωρήσουμε ακόμα παραπέρα.

– Ανταγωνιστική και φιλόδοξη πρώτη ομάδα που θα πρωταγωνιστεί και, γιατί όχι;, θα αγγίξει το όνειρο και δεν θα φοβηθεί να κυνηγήσει τίτλους. Μια ισχυρή ομάδα που θα αποτελεί το πρότυπο και το σημείο αναφοράς για τα μικρότερα παιδιά, που θα κερδίζει τον σεβασμό στα γήπεδα και θα ανταποκρίνεται στην ιστορία του ιστορικού μας σωματείου.

Τον τελευταίο καιρό ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά για το πρόσωπό μου. Βγήκαν πικρίες, μικροαντιπαλότητες και ματαιοδοξίες.

Τα διαγράφω όλα.

Από την ημέρα που γεννήθηκα ο ΓΑΣ Σβορώνου αποτελούσε το μόνιμο θέμα συζήτησης στο σπίτι μου και στο στενό φιλικό μου περιβάλλον. Για δύο από τους πιο αγαπημένους ανθρώπους μου που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας, τον πατέρα μου Μπάμπη Τρελλόπουλο και τον πολυαγαπημένο μας «Βαρώνο», ο ΓΑΣ υπήρξε η λατρεία τους, το μεράκι και η καθημερινότητά τους. Αυτοί έκαναν τον ΓΑΣ κομμάτι της ψυχής μου. Και αυτήν την κληρονομιά θεωρώ χρέος μου να τη συνεχίσω. Χωρίς καμία ιδιοτέλεια αλλά με αίσθηση ιερού καθήκοντος.

Για τον λόγο αυτό ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου από κοινού μαζί με ανθρώπους εργατικούς, συνεπείς και οραματιστές που θα αποτελέσουν τους πολύτιμους συνεργάτες μου: τον Σάκη Πούλιο, τον Κώστα Νατσιάβα, τον Σάκη Σκαμπαρδώνη, τον Γιώτη Μάμαλη, τον Σωτήρη Νατσιάβα, τον Γιώργο Παπαοικονόμου, τον Θανάση Τρελλόπουλο, τον Δημήτρη Καστανάρα και άλλους Σβορωνιώτες με τους οποίους αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την ψήφο των μελών του σωματείου μας, προκειμένου να αναλάβουμε την διοίκησή του.

Καλώ όλα τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας να προσέλθουν την Κυριακή, 18 Ιουνίου και ώρα 11:00 και να μας δώσουν την εντολή με την ψήφο τους να οδηγήσουμε τον ΓΑΣ Σβορώνου σε μία νέα εποχή.

Με τιμή
Γιάννης Τρελλόπουλος»

Pin It on Pinterest

Shares
Share This