Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Αυτές οι μέρες περιλαμβάνουν τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Μονεγάσκος ακολουθεί σήμερα τους Tricolores, οι οποίοι δοκιμάζονται στη Σουηδία με στόχο την εδραίωση της πρώτης θέσης στον πρώτο όμιλο. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

Sweden – France     @ Friends Arena, Stockholm
Με τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές οι Tricolores του Didier Deschamps είναι οι πρωτοπόροι του πρώτου ομίλου με 13β. την ώρα που οι αποψινοί γηπεδούχοι -με μοναδική ήττα αυτή του περασμένου Νοέμβρη στη Γαλλία με 2-1 -βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 10β. Γίνεται εύκολα αντιληπτό το γεγονός ότι η σημερινή μονομαχία κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά που μεταφράζεται σε απευθείας πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Ρωσίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Προερχόμενοι λοιπόν από τη φιλική νίκη με 5-0 επί της Παραγουάης την προηγούμενη Παρασκευή στο Roazhon Park της Rennes, οι πρωτοπόροι του ομίλου θα επιδιώξουν να διατηρήσουν την καλή τους φόρμα και απέναντι στους σκληροτράχηλους Σκανδιναβούς, που με τη σειρά τους θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας και οποιοδήποτε λάθος του φαβορί που θεωρητικά έχουν πάντα τον πρώτο λόγο απέναντι σε αντιπάλους στα μέτρα τους,

Αναμέτρηση με μεγάλη σκοπιμότητα και κρισιμότητα η αποψινή, στην οποία η συγκέντρωση στα πλάνα των προπονητών θα παίξει καθοριστικό ρόλο. Ο Didier Deschamps παρουσιάζεται ιδιαίτερα επιφυλακτικός -ίσως και διστακτικός πολλές φορές- σε παρόμοιες αγωνιστικές περιστάσεις με πρωταρχική σημασία την ουσία του αποτελέσματος. Κατά συνέπεια, το under βλέπουμε να έχει τον πρώτο λόγο στην αναμέτρηση και επειδή αμφότερες θα ψάξουν έντονα το γκολ, θα πάμε στην επιλογή των 2-3 γκολ που έχει εμφανιστεί στις 6 από τις τελευταίες 8 μεταξύ τους συναντήσεις την πρόσφατη 20ετία.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
FIFA – World Cup 2018 Qualification (UEFA – Group A)
21:45 Sweden – France 2 – 3 Goals (2.00) 2-1 FT 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This