Επιλογή Σελίδας

Της Σοφίας Λυσιόβα

Νέα σελίδα έχει ανοίξει στην ιστορία του Αιγινιακού, μετά τη συμφωνία με τους Γερμανούς επενδυτές. Το ντιλ έχει κλείσει, με τις δύο πλευρές να έχουν υπογράψει προσύμφωνο για παραχώρηση του 45% των μετοχών στο γερμανικό fund, οψιόν για αύξησή του, ενώ όλες οι γραφειοκρατικές λεπτομέρειες θα τακτοποιηθούν ως τις 21 Ιουνίου.

Στο ΔΣ του Αιγινιακού θα παραμείνει ως πρόεδρος ο Γιώργος Καρανικόλας, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο εκπρόσωπος των Γερμανών, Θωμάς Σβαρνόπουλος, ο οποίος από την Παρασκευή (9/6) βρίσκεται στο Αιγίνιο για τις τελικές επαφές. Με τη λήξη του πρωταθλήματος θα γίνουν συζητήσεις με το τεχνικό τιμ, όπου πρόθεση είναι να διατηρηθεί στο πόστο του προπονητή ο Γιάννης Βλάχος, καθώς εκτιμήθηκε η δουλειά του.

Όσον αφορά τον σχεδιασμό, θα περιλαμβάνει μεταγραφές νεαρών παικτών από τη Γερμανία και χώρες της Αφρικής. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι διεθνείς με τις μικρές εθνικές και θέλουν να αγωνιστούν σε ένα πρωτάθλημα στην Ευρώπη για να κάνουν το βήμα παραπάνω στην καριέρα τους. Παράλληλα, θα αξιοποιηθεί το καλό υλικό Ελλήνων παικτών που υπάρχει στον Αιγινιακό.

Πηγή: Liga News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This