Επιλογή Σελίδας

Tου Σούλη Μέζου

Μετά το αργυρό μετάλλιο της Καραχάλιου στα ράντιαλ, ακολούθησε το χρυσό των Μάντη – Καγιαλή στα 470 για να ολοκληρωθεί η ελληνική παρουσία στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου ιστιοπλοΐας που διεξάγεται στο Σανταντέρ της Ισπανίας με τον καλύτερο τρόπο.

Το ελληνικό δίδυμο βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και προερχόμενο από μία πολύ δύσκολη χρονιά (Ολυμπιακοί Αγώνες) επιβεβαιώνει διαρκώς την ποιότητα που διαθέτει. Περίπου ένα μήνα πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα των 470 που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη, έστειλαν τον μήνυμα τους σε όλους τους ανταγωνιστές επικρατώντας στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου με τρομερή εμφάνιση από την πρώτη μέχρι και την τελευταία ιστιοδρομία, την κούρσα των μεταλλίων που μόλις ολοκληρώθηκε.

Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο, τερμάτισαν στην 7η θέση και ολοκλήρωσαν έχοντας 36 βαθμούς έναντι 42 των Αυστριακών Μπάργκερ – Μαχρ που ήταν τρίτοι στην κούρσα μεταλλίων και 43,6 των Ιταλών Φεράρι-Καλαμπρό που κέρδισαν την κούρσα μεταλλίων και κατάφεραν να κλέψουν το χάλκινο μετάλλιο από τους Αμερικανούς Μακνέι και Χιουζ που δέχθηκαν και ποινή από τους κριτές.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This