Επιλογή Σελίδας

Η γαλλική ομοσπονδία τένις (FFT) και το Eurosport προσφέρουν στους φίλους του αθλήματος αποκλειστικά και ανέκδοτα πλάνα από το ιστορικό ταξίδι του Ραφαέλ Ναδάλ προς τη συγκλονιστική 10η κατάκτηση του Roland Garros.

Απόψε το Eurosport, παρουσιάζει το αποκλειστικό ντοκιμαντέρ «La Décima – The Story», το οποίο παρακολουθεί την πορεία του Ναδάλ προς την ιστορική 10η νίκη του στο Roland Garros, το τουρνουά – σταθμό στο πρόγραμμα τένις του Eurosport. Ο Nadal έδωσε στο Ναδάλ και στη FFT ανεπανάληπτη πρόσβαση στο φετινό τουρνουά, ώστε να βρεθούν τόσο κοντά του κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να κατοχυρώσει τη θέση του ως ο μεγαλύτερος παίκτης του χώματος όλων των εποχών και να κερδίσει τον 15ο τίτλο Grand Slam της καριέρας του.

Το «La Décima – The Story»”, το οποίο θα προβληθεί στις πλατφόρμες του Eurosport απόψε, Δευτέρα στις 21:30, περιλαμβάνει μοναδικές ματιές στις κινήσεις του «Βασιλιά του Χώματος» και πλάνα από τον θρυλικό Ισπανό κατά την πορεία του προς την κατάκτηση του δέκατου στέμματος στο Roland Garros και πρώτο του Grand Slam από το 2014.

Ο τρεις φορές νικητής του Roland Garros και ειδικός αναλυτής τένις του Eurosport, Mats Wilander, σημείωσε: «Έχω πει πως είναι αδύνατο να κερδίσεις τον Nadal στο χώμα όταν είναι σε φόρμα και ο Ισπανός το απέδειξε ξανά. Ήμουν αρκετά τυχερός να κερδίσω στο Roland Garros τρεις φορές στην καριέρα μου και ήταν μια τόσο μεγάλη πρόκληση σωματικά και πνευματικά, αλλά το να κερδίζεις 10 φορές είναι πραγματικά ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα του αθλητισμού. Ο Rafa έχει κυριαρχήσει στα κορτ του Roland Garros και αυτό το ντοκιμαντέρ θα δώσει στους φίλους του τένις μια εικόνα του τι χρειάζεται για να γίνεις ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών».

Η κάλυψη των θρυλικών 24 ωρών του Le Mans

Οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όλη τη δράση από τον σκληρότερο, παλαιότερο και πιο συναρπαστικό αγώνα αυτοκινήτων του κόσμου – τις 24 ώρες του Le Mans– που επιστρέφει στην οθόνη του Eurosport αυτή την εβδομάδα. Με τον 9 φορές νικητή του Le Mans, Tom Kristensen να παρέχει την καλύτερη ανάλυση, το Eurosport θα δείξει περισσότερες από 38 ώρες δράσης από το Le Mans, με όλη την προετοιμασία για τον μεγάλο αγώνα, όπως επίσης και το κυρίως γεγονός.

Θρύλοι του αγώνα από όλο τον κόσμο ετοιμάζονται να πάρουν τη θέση τους στο grid με τους Rubens Barrichello, Anthony Davidson, Giancarlo Fisichella, Sebastien Buemi και Bruno Senna να είναι μόλις 5 από τα ονόματα που επιβεβαίωσαν την συμμετοχή τους. Το Eurosport θα καλύψει κάθε γύρο του αγώνα από την στιγμή που θα σβήσουν τα φώτα μέχρι την καρό σημαία, χρησιμοποιώντας τις κορυφαίες καινοτομίες. Ο Kristensen θα μεταφέρει τους τηλεθεατές σε μέρη που δεν θα τολμούσαν να πάνε κατά τη διάρκεια του αγώνα, παρουσιάζοντας εικονικά σημεία της πίστας με τη χρήση της τεχνολογίας. Στο Le Mans Coach, ο Kristensen θα αναλύει τον αγώνα όπως συμβαίνει με τα νέα LIVE εργαλεία δεδομένων από το studio του Eurosport στην πίστα.

Ο 24ωρος αγώνας του Le Mans θα μεταδοθεί σε 56 χώρες στην Ευρώπη και σε 50 στην περιοχή Ασίας – Ειρηνικού με τοπικές ομάδες σχολιαστών.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This