Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τον καιρό που οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές προετοιμάζονται ψυχολογικά για τις ολιγοήμερες καλοκαιρινές τους διακοπές τους, διεξάγονται φιλικές αναμετρήσεις που σηματοδοτούν το πέσιμο της φετινής αυλαίας. Ο Μονεγάσκος θα βρεθεί στο Stade de France απόψε για το σημαντικό φιλικό ανάμεσα στους γηπεδούχους Tricolores και την Αγγλία.

France – England     @ Stade de France, Paris
Είναι το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα μεταξύ των δύο χωρών που λαμβάνει χώρα μετά από ένα τραγικό (πλην όμως εξω-αθλητικό) γεγονός που δεν αναλυθεί περισσότερο από αυτή τη στήλη, το οποίο ωστόσο ενώνει -και θα ενώνει πάντοτε- τις χώρες. Ενδεικτικό αυτού είναι ότι οι αποψινοί φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο στάδιο του Παρισιού θα κρατούν πλακάτ που θα σχηματίζουν την αγγλική σημαία, αποτίοντας φόρο τιμής.

Αγωνιστικά τα πράγματα θα είναι πιο ανταγωνιστικά εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, με τους γηπεδούχους του Didier Deschamps να αναμένονται πιο ελκυστικοί (όπως στα περισσότερα φιλικά συγκριτικά με τα επίσημα), θέλοντας να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την πρόσφατη επίσημα ήττα στη Σουηδία την Παρασκευή που τους έβαλε σε μπελάδες για την πρόκριση στο Παγκ.Κύπελλο του 2018.

Δεδομένης της προϊστορίας που θέλει τους Tricolores να έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις με την Αγγλία και να μετρούν επτά νίκες στα τελευταία εννέα εντός έδρας φιλικά, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι έχουν μόνο μια εκτός έδρας νίκη σε πέντε φιλικά εκτός του νησιού, επιλέγουμε τη νίκη των γηπεδούχων απόψε με εναλλακτική πρόταση το να σκοράρουν δύο τουλάχιστον γκολ ή και το ελκυστικό Over βάσει του φιλικού χαρακτήρα της αναμέτρησης.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
Match Amical
22:00 France – England 1 (1.95) 3-2 FT

 

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This