Επιλογή Σελίδας

Στις εκλογές της «ΕΚΑΒΗΣ» που θα γίνουν τη Δευτέρα 19 Ιουνίου θα «κατέβει» η παράταξη του Γιάννη Συμεωνίδη με σκοπό να αναλάβει τον Πιερικό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πλην του Γιώτη Αθανασιάδη, σε αυτή την κίνηση υπάρχουν ευυπόληπτοι επιχειρηματίες, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Πιερία (Καλτσίδης-Αλεξίου-Μπαμίχας-Τοπαλιδης και 3-4 ακόμη που είναι σε συζητήσεις). Από κει και πέρα, ο κ. Κωτσιοπουλος θα είναι δίπλα στον Γιάννη Συμεωνίδη, αναλαμβάνοντας το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Αναφορικά με το ρόστερ που θα πρέπει να στελεχωθεί άμεσα και γι’ αυτό ήδη έχουν γίνει επαφές με παίκτες γηγενείς, οι οποίοι αναμένεται να αποτελέσουν τον σημαντικό λόγο-κίνητρο για να γυρίσει ο κόσμος του Πιερικού στο γήπεδο!

Στο μεταξύ, τον ρόλο του Γενικού Αρχηγού θα τον έχει ο Νεοπτόλαιμος Θεοχάρης. Η κίνηση του Συμεωνίδη-Αθανασιάδη έχει ως στόχο την άνοδο-επιστροφή του Πιερικού στις επαγγελματικές κατηγορίες!

Βέβαια, για να συμβούν όλα αυτά, θα πρέπει να υπάρξει «καθαρό» ΑΦΜ και γι΄ αυτό είναι πολύ σημαντικό να δούμε τι θα γίνει την Παρασκευή με την τροπολογία που αναμένεται να ψηφιστεί στην βουλή και την οποία περιμένει και η Παναχαϊκή.

πηγή: mikriliga.com

Pin It on Pinterest

Shares
Share This