Επιλογή Σελίδας

Επιμέλεια, Θεόφιλος Ψυχογιός

Διπλό «διαζύγιο» για τον Αιγινιακό, αφού έλυσαν τα συμβόλαιά τους οι μεσοεπιθετικοί, Νίκος Μήλιος και Βαγγέλης Σκραπάρας. Αμφότεροι είχαν αποκτηθεί τον Ιανουάριο και ψάχνουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Υπενθυμίζεται ότι αποχωρεί ο Πασαλίδης (για τον Αστέρα Τρίπολης) και οι δανεικοί, Πατράλης, Ρανγκέλοφ, Τσολακίδης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Κυριλλίδης (από ΠΑΟΚ) και Φασίδης (από Ξάνθη).

Άμεσα θα γίνουν επαφές με τους Γιάννη Βλάχο-Κώστα Νικολαϊδη, για επέκταση συνεργασίας, κάτι που επιθυμεί ο μεγαλομέτοχος Γιάννης Νιώπας, ρίχνοντας το… μπαλάκι στους ίδιους, ενώ στη λίστα με προς ανανέωση παίκτες βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Τόλιος, Καραγκιόζης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Αντωνιάδης, Ζούρκος, Παπαδόπουλος.

Βεβαίως, μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, στον Αιγινιακό σήμαναν τη… λήξη της σεζόν, με τον αυτόματο τερματισμό προπονήσεων. Άλλωστε, ήταν δύσκολη χρονιά, με μεγάλη επιβάρυνση.

Πλέον, άπαντες περιμένουν τον Γιάννη Νιώπα, για τις ανακοινώσεις για το γερμανικό… μοντέλο «συνδιοίκησης», δηλαδή τους παραμένοντες στο σχήμα, την ταυτότητα της εταιρείας και τους Γερμανούς συμπαίκτες που θα ακολουθήσουν τα χνάρια του Θωμά Σβαρνόπουλου.

Φυσικά, μένει να γίνει το… πάντρεμα με τους παίκτες που θα φέρουν στο Αιγίνιο οι Γερμανοί (και από Αφρική…).

Πηγή: Arena FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This