Επιλογή Σελίδας

Νέα μεγάλη επιτυχία για το ελληνικό Τρίαθλο με τον Πρωταθλητή Ελλάδος Γρηγόρη Σουβατζόγλου να παίρνει το χρυσό μετάλλιο της ηλικιακής κατηγορίας 25-29 ετών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μέσης απόστασης Τριάθλου που διεξήχθη το Σάββατο 10 Ιουνίου στο Herning της Δανίας.

Ο αγώνας συνδιοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τριάθλου (ETU) και την Challenge Family και περιελάμβανε 1900 μέτρα κολύμπι, 90 χιλιόμετρα ποδήλατο και 21,1 χιλιόμετρα τρέξιμο. Εκτος από του Σουβατζόγλου , συμμετείχε στα Age group και η Χριστίνα Κοραή στην ηλικιακή κατηγορία 40-44 ετων όπου κατέλαβε την 35η θέση.

Ο Σουβατζόγλου από νωρίς έδειξε πως ήταν σε εξαιρετική φόρμα καθώς βγήκε μπροστά από όλους τους age groupers από το νερό σε 24:07. Στην ποδηλασία, που είναι και εκεί πολύ δυνατός, κατάφερε όχι μόνο να παραμείνει την πρώτη θέση της ηλικιακής του κατηγορίας, αλλά μάλιστα να αποκτήσει διαφορά 5 λεπτών από τον δεύτερο ολοκληρώνοντας το ποδήλατο σε 2:13:20. Στο τρέξιμο, όχι μόνο δε μειώθηκε η διαφορά του, αλλά αυξήθηκε κι όλας με τον Γρηγόρη να ολοκληρώνει το τρέξιμο σε 1:24:44, 7 λεπτά μπροστά από τον δεύτερο και τελικά να κατακτά την πρώτη θέση σε 4:06:45. Με αυτή την πάρα πολύ καλή επίδοση, επίσης κατατάχθηκε και στην 15η θέση της γενικής κατάταξης συμπεριλαμβανομένων και των elite αθλητών.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This