Επιλογή Σελίδας

Προχωράει ο σχεδιασμός του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας για την επόμενη σεζόν και ο Γιώργος Γαβρίδης επέλεξε τον Διονύση Οικονόμου να αναλάβει τις τύχες της ομάδας για την επιστροφή της στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του katerinisport.gr ο νεαρός τεχνικός συμφώνησε χθες το βράδυ με τη Διοίκηση του Αχιλλέα και θα είναι ο προπονητής της ομάδα της Νεοακαισάρειας την ερχόμενη σεζόν.

Ο νεαρός τεχνικός (31 χρονών), ο οποίος έχει γεννηθεί στο Μόναχο, θα κάτσει για πρώτη φορά στον πάγκο ανδρικής ομάδας καθώς στο παρελθόν έχει εργαστεί στο παρελθόν στα τμήματα υποδομής των ΑΕ Ποντίων, Ολύμπια Αρένα, Εθνικού Νέου Κεραμιδίου και της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ διετέλεσε και γυμναστής στον Πιερικό. Τις δύο τελευταίες χρονιές ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΓΑΣ Σβορώνου.

Ως παίκτης, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Deisenhofen και στην συνέχεια αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Σβορώνου, στην Περίσταση, στην Σάρισα, στην 25η Μαρτίου και στον Πιερικό.

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο και κάτοχος του UEFA A.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This