Επιλογή Σελίδας

Το επί κοντώ ήταν για μία ακόμη χρονιά από τα αγωνίσματα που έκλεψαν τις εντυπώσεις σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ο Κώστας Φιλιππίδης όπως με συνέπεια κάνει εδώ κάνει εδώ και πολλά χρόνια έφτασε στην πρώτη θέση με 5,60 μ. στην κανονική διάρκεια του αγώνα και 5,75 μ. στη διαδικασία των μπαράζ.  Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τον αγώνα με 5,50 μ. και συνέχισε στα 5,60 μ. ενώ στη συνέχεια έκανε ένα άλμα στα 5,70 μ. και δύο άκυρα στα 5,75 μέτρα. Ο πήχης στη συνέχεια ανέβηκε στα 5,75 μ., στα μπαράζ με τον συναθλητή του Δημήτρα Πατσουκάκη. Ο Φιλιππίδης πέρασε το ύψος και αναδείχθηκε για 10η φορά νικητής. Ο Φιλιππίδης βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έδειξε σε καλή κατάσταση ενόψει της διοργάνωσης της Λιλ.

Ο Δημήτρης Πατσουκάκης έκανε έναν ακόμη καλό αγώνα και με 5,60 μ. βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και πλέον θα επιδιώξει αγώνες προκειμένου να περάσει τα 5,70 μ., που θα τον στείλουν στο Λονδίνο.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν για μία ακόμη φορά σταθερός σε μεγάλα άλματα και με 5,60 μ. κατέκτησε την τρίτη θέση. Στη συνέχεια άφησε τα 5,70 μ. και έκανε καλά άλματα στα 5,75 μ., προκειμένου να ισοφαρίσει το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων.

Η Ειρήνη Βασιλείου χρειάστηκε μόλις τρεις κούρσες για για να βρει το ρυθμό της και να επιστρέψει σε υψηλές επιδόσεις. Η έμπειρη αθλήτρια όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ήταν νικήτρια στα 400 μ. με 52.33 επίδοση που αποτελεί φετινό της ρεκόρ και είναι ακόμη πιο κοντά στο στόχο της, είναι το όριο (52.10) για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η Αννα Βασιλείου ακολούθησε με 52.99 και πλησίασε το ατομικό της ρεκόρ (52.88). Η Ανδριάνα Φέρρα παρά το γεγονός ότι προερχόταν από θλάση δεν είχε κανένα πρόβλημα να τερματίσει σε 53.25 και να πετύχει νέο ατομικό ρεκόρ. Για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα η Δέσποινα Μουρτά κατάφερε να κατέβει τα 54.00, αφού στον τελικό τερμάτισε σε 53.82 και άφησε επίσης πολύ καλές εντυπώσεις. 
μάλιστα στην επέλεξε από τα πρώτα μέτρια.

Η Βούλα Παπαχρήστου ήταν η νικήτρια στο τριπλούν των γυναικών με 14,07 μ. (0,3), κάνοντας μόνο τα τρία από τα έξι άλματα του αγώνα. Η αθλήτρια επέλεξε να μην κάνει όλα τις τα άλματα, καθώς αύριο θα αγωνιστεί και στο μήκος. Η Χριστίνα Αλβερτσιάν, όπως και πέρυσι,  ήταν δεύτερη με 13,60 μ. (-0,2) και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου τρίτη με 12,76 μ. (0,4).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This