Επιλογή Σελίδας

Το ταλέντο της Σοφίας Υφαντίδου στον ακοντισμό είναι γνωστό εδώ και χρονιά. Σήμερα στην πρώτη ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος στην Πάτρα, η έμπειρη αθλήτρια των συνθέτων κατάφερε να πετύχει μια σπουδαία επίδοση.

Για την ακρίβεια έστειλε το ακόντιο στα 59,23μ. και έγινε η 4η Ελληνίδα όλων των εποχών στην Ελλάδα στον ακοντισμό και βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ, που ήταν 57,50 μέτρα. Η αθλήτρια από τη Βέροια πανηγύρισε τον τρίτο της τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αφήνοντας δεύτερη την Τριανταφυλλιώ Καρσά με 46,24μ. και τρίτη την Όλγα Καστανά με 48,36μ. Παράλληλα η Υφαντίδου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ασχοληθεί κάποια στιγμή στο μέλλον αποκλειστικά με τον ακοντισμό.

Η Τατιάνα Γκούσιν δε δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη στο ύψος με 1,85 μέτρα. Λίγες ημέρες από τη δεύτερη θέση στον τελικό του NCAA με 1,91 μ., δοκίμασε να περάσει το 1,94 μ., όμως, δεν τα κατάφερε.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Κατερινα Κυριακοπούλου με 1,76μ. και τρίτη η Κατερίνα Γαστεράτου με 1,71 μέτρα.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος (Αλμπάνης, Φραγκούλης, Σαϊσανάς και Νυφαντόπουλος) αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας στα 4Χ100μ. με 41.53, αφήνοντας δεύτερη την ομάδα της ΓΕΑ Τρικάλων (41.74) και τρίτη αυτή του ΓΑΣ Χολαργού (41.91). Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η ομάδα του ΓΣ Ηλιούπολης με τελευταία αθλήτρια την Ραφαέλα Σπανουδάκη και τις Νζάνγκα, Πιπερίδου, Μπερν στις προηγούμενες αλλαγές, τερμάτισε πρώτη με 46.73. Δεύτερη ήταν η Κηφισιά με 47.42 και τρίτη ομάδα ο ΜΕΑΣ Τρίτων με 48.25.

Στη βαθμολογία προηγείται ο Ελ. Βενιζέλος στους Άνδρες με 108,5 και ακολούθησαν ο Ολυμπιακός με 91 και η ΓΕΑ Τρικάλων με 52. Στις γυναίκες η Κηφισιά είναι πρώτη με 80, ο Ελ. Βενιζέλος έχει 58 και ο ΜΕΑΣ Τρίτων 54.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Εγγραφή στο Νewsletter

Εγγραφή στο Νewsletter

Εισάγετε το email σας και λάβετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον αθλητισμό της Πιερίας.

Μόλις γίνατε συνδρομητής στη mailing list μας!