Επιλογή Σελίδας

Προχωρά η συμφωνία του Αιγινιακού με τη γερμανική εταιρία για το 45% των μετοχών και όπως ενημερώνει η ομάδα της Πιερίας το deal αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Τετ’αρτη (21/06).

Παράλληλα έγινε γνωστό πως μετά τους Τόλιο, Λιόλιο, Γιαζιτζόγλου και Ζούρκο, τη φανέλα του Αιγινιακού θα φορά και τη νέα σεζόν στη Stoiximan.gr Football League ο Παντελής Αντωνιάδης, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τον Γιάννη Νιώπα και επέκτεινε τη συνεργασία του με τους «κυανόλευκους». Τέλος, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις στις υποθέσεις των Γκατσολάρι, Ζγκούρη, Παπαδόπουλου και Παπουτσογιαννόπουλου.

Η ενημέρωση από τον Αιγινιακό:

«Μετά τους Τόλιο, Λιόλιο, Γιαζιτζόγλου και Ζούρκο, είναι η σειρά του Παντελή Αντωνιάδη να τα βρεί με τον Γιάννη Νιώπα και να συμφωνήσει στη συνεργασία της νέας αγωνιστικής περιόδου με την ομάδα της Πιερίας.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, του Καμπανιακού και του Κισσαμικού, ήταν εδώ και μέρες κοντά στη νέα συμφωνία του με τον Αιγινιακό και χθές οι δυο πλευρές οριστικοποίησαν και ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους.
Απο τον πλευρά του Αιγινιακού επικρατεί ικανοποίηση για τη νέα παραμονή στο ρόστερ της φετινής περιόδου, που αποτελείται απο ποδοσφαιριστές οι οποίοι ομολογουμένως πραγματοποίησαν έναν τεράστιο άθλο στον δεύτερο γύρο της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε.

Απο την Δευτέρα ξεκινάει για την ομάδα της Πιερίας και τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Νιώπα νέος κύκλος συζητήσεων, με στόχο τις ανανεώσεις των Γκατσολάρι, Ζγκούρη, Παπαδόπουλο και Παπουτσογιαννόπουλο, ενώ την Τετάρτη 21 Ιουνίου, αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία του Αιγινιακού με τους Γερμανούς, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξει κίνηση και στα …ταμεία της ΠΑΕ του Αιγινίου»

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Εγγραφή στο Νewsletter

Εγγραφή στο Νewsletter

Εισάγετε το email σας και λάβετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον αθλητισμό της Πιερίας.

Μόλις γίνατε συνδρομητής στη mailing list μας!