Επιλογή Σελίδας

Της Σοφίας Λυσιόβα

Τα τυπικά μένουν για να κλείσει οριστικά η συμφωνία του Αιγινιακού με τους Γερμανούς επενδυτές. Την Τετάρτη (21/6) αναμένεται να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά, με το γερμανικό fund να αποκτά το 45% των μετοχών της ομάδας της Βόρειας Πιερίας. Ως τώρα η συνεργασία των δύο πλευρών εξελίσσεται πολύ καλά και άπαντες είναι ευχαριστημένοι.

Μόλις ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μετοχών, θα υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ και στη συνέχεια θα ενταθεί ο σχεδιασμός. Ηδη έχουν ανανεώσει κάποιοι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ και θα συνεχιστούν οι επαφές για να μείνουν δυο τρεις παίκτες ακόμα. Οσον αφορά το τεχνικό τιμ, ο Γιάννης Βλάχος αναμένεται να παραμείνει στο τιμόνι του Αιγινιακού, μαζί με τον συνεργάτη του, Κώστα Νικολαΐδη. Ωστόσο, οι τελικές συζητήσεις θα γίνουν μετά τον γάμο του προπονητή το Σάββατο (24/6).

Παράλληλα, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του Αιγινίου, ο Γιάννης Νιώπας, μαζί με τους Γερμανούς, θα εξετάσουν περιπτώσεις νεαρών ποδοσφαιριστών από Γερμανία και Αφρική και θα επιλέξουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις, χωρίς ακόμα να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις γι’ αυτό.

Πηγή: Liga News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This