Επιλογή Σελίδας

Όλα βαίνουν καλώς στον Αιγινιακό, αναφορικά με την συνεργασία ανάμεσα στην ΠΑΕ και το γερμανικό fund που θα «τρέξει» την ομάδα.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Football League News, η 21η Ιουνίου μπορεί να πέρασε χωρίς την σχετική ανακοίνωση, όμως οι Γερμανοί επενδυτές κατέβαλαν και την δεύτερη δόση της συμφωνίας Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν καταβάλει κανονικά όλα τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί και θα ακολουθήσει και η… πολυπόθητη ανακοίνωση που θα σημάνει πως θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά η είσοδος τους στην ΠΑΕ.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα αναμένεται να λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο «έτρεξε» και την σεζόν που μας πέρασε, με τον Γιάννη Νιώπα να έχει τον πρώτο λόγο στον σχεδιασμό, τους Γερμανούς να φέρνουν στην ομάδα αρκετούς εξελίξιμους ξένους παίκτες, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί και η επιτυχημένη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, οι ανακοινώσεις απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Γκατσολάρι, καθώς οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε 100% συμφωνία. Πολύ κοντά στην παραμονή τους στον Αιγινιακό βρίσκονται και οι Παπουτσογιαννόπουλος και Παπαδόπουλος, ενώ αισιοδοξία υπάρχει και για την ανανέωση του Ζγκούρη, παρά το γεγονός πως ο 29χρονος μέσος εξετάζει προτάσεις και από άλλες ομάδες.

Πηγή: Football League News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This