Επιλογή Σελίδας

Ο νέος πρόεδρος του Πιερικού Γεώργιος Κοκαβίδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». Μεταξύ άλλων μίλησε για τη νέα προσπάθεια της διοίκησης αλλά και για την υπόθεση της εκκαθάρισης.

Αναλυτικά τα όσα έιπε:

Για τις διεργασίες συγχώνευσης το προηγούμενο διάστημα:

«Ήταν μια προσπάθεια που πήγε να στηριχθεί στη βάση της  διάλυση του ΣΦΚ Πιερικός και ακύρωσης του ΑΦΜ. Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει δεκτό από τους φίλους του Πιερικού σε καμία των περιπτώσεων. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν προχώρησε ούτε τέθηκε σαν θέμα στη Γενική Συνέλευση. Οι φίλοι της ομάδας ήταν κάθετοι σε αυτό το θέμα και δεν τους απασχολούσε σε καμία περίπτωση τέτοιου είδους σύμπραξη και συνεργασία».

Για τον στόχο ενόψει της νέας σεζόν:

«Ο Πιερικός τα τελευταία χρόνια βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση και βρήκαμε το κουράγιο να στήσουμε κάτι νέο στον Πιερικό. Είναι από τα ιστορικότερα σωματεία της χώρας με τεράστια παρουσία στην Α’ Εθνική. Αυτό μας δίνει δύναμη για να ξεκινήσουμε να εργαζόμαστε για την επόμενη μέρα της ομάδας. Έχουμε δίπλα μας τον κόσμο που μας εμπιστεύεται είναι δίπλα σε αυτή την προσπάθεια και μας αγκαλιάζει”.

Για το αν είναι διαχειρίσιμα τα οικονομικά προβλήματα:

«Είναι το θέμα των χρεών που δεν έχει μόνο ο Πιερικός αλλά αρκετές ομάδες. Κοιτάμε σαν νέα διοίκηση από τη συγκρότηση και ύστερα θα έρθουμε σε επικοινωνία με τους τοπικούς βουλευτές μας. Ήδη έγινε μια προσπάθεια σε προσωπικό επίπεδο αλλά μετά τη συγκρότηση οι επαφές θα γίνουν επίσημες για να μπορέσουμε και εμείς αν μπορέσουμε να μπούμε σε μια ρύθμιση όπως στην περίπτωση της Παναχαϊκής, αλλιώς θα πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο μέσω της εκκαθάρισης. Αυτό ήταν και το σύνθημά μας και κερδίσαμε τον κόσμο. Εμείς όσον αφορά την εκκαθάριση θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε και με άλλο τρόπο αν δεν ενταχθούμε στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Θα ορίσουμε εκκαθαριστή και θα προχωρήσουμε. Τα χρέη από ότι γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πάνω από 1 εκ. ευρώ. Δεν υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία οπότε η εκκαθάριση θα διευκολυνθεί. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορεί να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα και να μπορέσει ο Πιερικός να διεκδικεί το μέλλον του».

Για το αν υπάρχει η δυνατότητα πρωταθλητισμού:

«Κοιτάξτε Πιερικός είμαστε, δεν αποκλείουμε και αυτό το ενδεχόμενο».

Ακούστε και τα όσα είπε:

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Pin It on Pinterest

Shares
Share This