Επιλογή Σελίδας

Του Αχίλλειου Έξαρχου

Στην Αθήνα βρέθηκε χθες ο πρόεδρος του Αιγινιακού, Γιάννης Καρανικόλας όπου και κατέθεσε τον φάκελο της ΠΑΕ σχετικά με την αδειοδότηση. Στις τάξεις της ομάδας εμφανίζονται αισιόδοξοι πως θα περάσουν τον «σκόπελο» της συγκεκριμένης διαδικασίας και θα πάρουν την άδεια ενόψει της νέας σεζόν.

Η επιστροφή του Γιώργου Καρανικόλα από την Αθήνα είναι προγραμματισμένη για σήμερα, αφού πρέπει να διευθετήσει και κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που αφορούν τις ανανεώσεις των συμβολαίων με τους Τόλιο, Λιόλιο, Γιαζιτζόγλου, Ζούρκο, Γκατζολάρι και Αντωνιάδη. Από εκεί και πέρα, στον απόηχο της προχθεσινοβραδινής συμφωνίας με τους εκπροσώπους του γερμανικού fund, άλλος αέρας πνέει πλέον στον Αιγινιακό και επικρατεί αισιοδοξία πως έρχονται καλύτερες ημέρες για τον σύλλογο.

Μάλιστα, οι Γερμανοί προχώρησαν στην καταβολή και της δεύτερης δόσης, όπως προέβλεπε η αρχική συμφωνία και, πλέον, απομένουν μονάχα οι επίσημες ανακοινώσεις προκειμένου να επισφραγιστεί και τυπικά το deal. Από εβδομάδα, μάλιστα, αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις και σε ό,τι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, στο πλάνο που έχει χαραχθεί για απόκτηση νεαρών, ταλαντούχων παικτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πηγή: Metro Sport

Pin It on Pinterest

Shares
Share This