Επιλογή Σελίδας

Παρελθόν από τον Διαγόρα Σεβαστής μετά από μισό χρόνο αποτελεί ο έμπειρος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός, Άκης Γεωργίου και αποχαιρέτισε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο:

«Γούσταρα, κι αυτό είναι που μετράει στο ποδόσφαιρο! Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διαγόρα Σεβαστής για αυτούς τους πολύ όμορφους πέντε μήνες της συνεργασίας μας! Πέντε μήνες με καθημερινή προσπάθεια, «διασκέδαση», αποτελέσματα κι επίτευξη ενός στόχου που σίγουρα πολλοί θα θυμούνται: την 4η θέση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Ευχαριστώ τον Γιάννη Συμεωνίδη για την άψογη και αληθινή του συμπεριφορά! Τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο και τον συνεργάτη του Γιώργο Τριανταφύλλου για όλη την υποστήριξη τους! Τον Γαβριήλ Κωνσταντινίδη και τον Μάκη Θεοχάρη που ήταν σε όλα εκεί! Τον Σάκη Κωτσιόπουλο για τις πολύτιμες συμβουλές του! Και τέλος όλη την «παρέα» των αποδυτηρίων για αυτες τις στιγμές που περάσαμε μαζί!

Το ποδόσφαιρο με τέτοιους ανθρώπους θα έχει μόνο καλές και επιτυχημένες χρονιές! Δε χανόμαστε.. Οι φιλίες είναι αυτές που μένουν στο ποδόσφαιρο και ευτυχώς έκανα ακόμα πιο πολλές εδώ».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This