Επιλογή Σελίδας

Ο νέος τεχνικός του Πιερικού, Τάσος Ιωαννίδης, δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση, που επέλεξε το άτομό μου να οδηγήσει τον Πιερικό αυτή τη χρονιά.

Σίγουρα ξέρετε όλοι ότι είναι μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Έχει γίνει μία αναδιάρθρωση  και πέφτουν πολλές ομάδες. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και δεν το κρύβω ότι αυτή η ομάδα θα ξεκινήσει με στόχο να κάνει πρωταθλητισμό, για να πετύχει πάρα πολλά. Μπορεί να μην καταφέρει η ομάδα να βγει πρώτη, αλλά θα πετύχει πάρα πολλά πράγματα, γιατί είναι ο Πιερικός. Τον Πιερικό τον γνωρίζουν σχεδόν σε όλη την Ελλάδα και θέλω να φανώ αντάξιος σε αυτό το έργο που μου έχει ανατεθεί.

Όπως είπε και ο Πασχάλης, η ομάδα θα πλαισιωθεί από  γηγενείς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αυτό το όραμα πράξη, χωρίς βέβαια, αν κάποια στιγμή χρειαστεί κάτι, πιο ηχηρό όνομα, να το εντάξουμε στην ομάδα του Συλλόγου.

Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχουμε καιρό μπροστά μας. Θα ξανασυναντηθούμε πολλές φορές. Θα έχουμε όλο το χρόνο να τα λέμε και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Από αύριο ξεκινάει η ομάδα να μιλάει με παίκτες, να συζητάει και να δημιουργήσει σιγά σιγά το ρόστερ που θα της δώσει το δικαίωμα να πιστεύει.

Όπως ξέρετε, αυτήν την στιγμή έχουμε δύο ομάδες στην κατηγορία και δεν ξέρουμε αν θα κατεβεί και η τρίτη. Νομίζω ότι υπάρχουν αρκετοί γηγενείς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τον Σύλλογο και υπάρχει η δυνατότητα, αν βρούμε κάτι καλό, να το εντάξουμε και αυτό και ας είναι εκτός νομού. Το μεγαλύτερο ποσοστό όμως θα είναι ντόπιοι, γηγενείς.

Πρέπει να επικοινωνήσω με τον κύριο Ζιώγα, να μπορεί να μου δώσει την προσωπική του αξιολόγηση. Να έχω μία γνώμη από τον προπονητή που δούλεψε με την περσινή ομάδα. Αν όχι, θα αξιολογήσω εγώ.

Στον Σύλλογο θα υπάρξει και γυμναστής. Έγιναν κάποιες επαφές. Μιλήσαμε με κάποιον συνάδελφο, ο οποίος είναι κα προπονητής και γυμναστής και αυτός και θα μας απαντήσει αύριο. Αν η απάντηση είναι αρνητική θα κινηθούμε σε άλλα άτομα.

Την ημέρα που θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουμε διαμορφώσει το ρόστερ. Θα έχουμε γύρω στα είκοσι τέσσερα άτομα. Το πιστεύω ότι θα είμαστε καλυμμένοι. Ότι άλλο προκύψει, θα είναι λογικό και καλό. Μπορεί να προκύψει παίκτης και τον Σεπτέμβριο. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει γύρω στις 20 Ιουλίου».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This