Επιλογή Σελίδας

Ο Γενικός Αρχηγός του Πιερικού, Βασίλης Κουρνούτης, δήλωσε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου τεχνικού της ομάδας, Τάσου Ιωαννίδη:

«Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ. Να ξέρετε ότι ο Πιερικός ξεκίνησε από χθες. Ο σχεδιασμός υπάρχει, η γνώση υπάρχει και η θέληση υπάρχει.

Όπως είπε και ο Πασχάλης, βασικό κριτήριο επιλογής του προπονητή ήταν η θέλησή του να δουλέψει πραγματικά. Υπάρχει μία Διοίκηση δεν ήρθε επειδή θέλει να κερδίσει κάτι στην πόλη. Ήρθε επειδή είναι Πιερικός. Από την στιγμή που υπάρχει η γνώση και η θέληση, θα επιλεχθούν, να είστε σίγουροι, οι καλύτεροι. Αυτό πρέπει να περάσει και στον κόσμο. Τέλος οι χάρες.

Όποιος δε θέλει να παίξει στον Πιερικό μία, ο Πιερικός δεν τον θέλει δέκα. Αυτή είναι μία βάση του πώς θα είναι ο Πιερικός από εδώ και πέρα. Πρέπει να καταλάβει η πόλη ότι ο Πιερικός είναι το brand name του νομού. Δεν είναι μία ομάδα σαν τις άλλες. Ο Πιερικός δε μπορεί να συγκριθεί με καμία ομάδα. Γι’ αυτό και βρισκόμαστε εδώ. Δε χρειάζεται να πούμε πώς και τι. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα.

Αυτό που θα ζητήσω από εσάς, είναι η στήριξη της ομάδας, όχι της Διοίκησης. Η Διοίκηση είναι εδώ για να υπηρετήσει τον Πιερικό. Ούτε ο Πρόεδρος, ούτε πόσο μάλλον ο Πασχάλης, που είναι δεκαοκτώ χρόνια εδώ, δεν έχουν ανάγκη και δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα. Ο δάσκαλος έχει την αγάπη για τον Πιερικό, γι’ αυτό είναι εδώ πέρα. Δεν ήρθαμε να κερδίσουμε. Εμείς ήρθαμε να βάλουμε αυτά που μπορούμε και να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι για τον Πιερικό.

Ούτε θα μηδενίσω το τι έγινε τα προηγούμενα χρόνια. Όλοι προσπάθησαν. Άλλος λίγο, άλλος περισσότερο, κάτι κατάφεραν. Εμείς φιλοδοξούμε και θα το αποδείξει ο χρόνος, να είμαστε αυτοί που θα αναγεννήσουμε την ομάδα. Κάποια στιγμή πρέπει να γυρίσει πραγματικά σελίδα ο Πιερικός. Ακούμε όλα αυτά τα χρόνια, ότι γυρνάει σελίδα ο Πιερικός. Φιλοδοξούμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα γυρίσουμε αυτήν την σελίδα».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This