Επιλογή Σελίδας

Του Σούλη Μέζου

Η παρουσία της Μητσοπούλου ήταν η καλύτερη, μέχρι στιγμής, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβο ντο που διεξάγεται στο Μούτζου της Νότιας Κορέας. Έγινε τα ξημερώματα η δεύτερη Ελληνίδα που έφτασε στους 16 της κατηγορίας της και μάλιστα λίγο έλειψε να προκριθεί στα προημιτελικά.

Πιο συγκεκριμένα, στα -67 κιλά η Μητσοπούλου αρχικά επικράτησε με 12-9 της Αλβαράδο από την Κόστα Ρίκα για την φάση των 32 και στην συνέχεια έπαιξε για την πρόκριση στην οκτάδα με την Βρετανίδα Γουίλιαμς, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 21-21 και τελικά υπέκυψε στην διαδικασία του golden score με 2-0.

Από μία νίκη πέτυχαν στα -68 και στα -74 κιλά οι Χαμαλίδης και Ροδίτης αντίστοιχα, η πορεία των οποίων σταμάτησε στον γύρο των 32. Ο Χαμαλίδης νίκησε τον Κάρουνικ (Ουκρανία) με 18-5 αλλά έχασε στην συνέχεια από τον Νταλακλίεφ (Βουλγαρία) με 5-3. Ο Ροδίτης νίκησε τον Σταχ (Γερμανία) με 21-14 αλλά ηττήθηκε από τον Γκεσάθα Μπαρέγια (Ισπανία) με 9-6.

Τέλος, στα -49 κιλά των γυναικών η Αντωνίου ηττήθηκε από τον πρώτο της αγώνα με 18-3 από την Ζαμόρα από την Γουατεμάλα και μοιραία τερματίστηκε από πολύ νωρίς η παρουσία της σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Υπενθυμίζεται ότι στην πρεμιέρα η Αποικου είχε φτάσει ως την φάση των 32 στα -46 κιλά ενώ ο Ραψομανίκης ήταν ο πρώτος που έφτασε μέχρι και την φάση των 16 στα -54 κιλά.

Πηγή: Sports Feed

Pin It on Pinterest

Shares
Share This