Επιλογή Σελίδας

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τρεις παίκτες ανακοίνωσε ο Βαφύρας με σχετική του ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Γιώργο Καραμπατάκη, Λευτέρη Ελευθεριάδη και Γιώργο Σιώκα, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα του Βαφύρα στην προσπάθεια για επιστροφή στην Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με πολύ μεγάλη χαρά το Δ.Σ. του συλλόγου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τρεις παίκτες που θεωρεί ότι ανήκουν στον κορμό της ομάδας και για την επόμενη σεζόν. Οι παίκτες αυτοί είναι οι:

Γιώργος Καραμπατάκης

Για ακόμη μία σεζόν ο Γιώργος θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας. Συγκεκριμένα είναι η 7η συνεχόμενη σεζόν και όχι άδικα θεωρείτε από τους εκάστοτε συμπαίκτες του κομμάτι της ψυχής της ομάδας.

Λευτέρης Ελευθεριάδης

Για 4η σεζόν ο Λευθέρης θα είναι στην ομάδα μας. Ο 21χρονος δυναμικός σέντερ των 2 μέτρων παραμένει και φέτος στο ρόστερ της ομάδας, καθώς ήταν και αυτός από τους πρώτους που φώναξαν παρών  στο κάλεσμα για την στελέχωση της ομάδας.

Γιώργος Σιώκας

Ο Γιώργος, που προέκυψε στο ρόστερ της ομάδας πέρυσι μέσω των δοκιμαστικών του περασμένου καλοκαιριού, απέδειξε εμπράκτως με την παραμονή του στην ομάδα, το δέσιμο που λέει  ο ίδιος πως ένιωσε με αυτή. Μετά την πέρα του αναμενόμενου καλή του παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα, παίκτης και ομάδα συμφώνησαν χωρίς χάσιμο χρόνου για την νέα σεζόν.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This