Επιλογή Σελίδας

Διεξήχθη φέτος, για δεύτερη χρονιά, στην Ερμούπολη της Σύρου το LG AegeanBall Festival, με την πρωτεύουσα των Κυκλάδων να ζει ανεπανάληπτες στιγμές. Μοναδικές μπασκετικές αναμνήσεις δημιουργήθηκαν στην κατάμεστη Πλατεία Μιαούλη, οι οποίες θα συνοδεύουν ολόκληρη την μπασκετική Ελλάδα και Ευρώπη για πολλές δεκαετίες.

Στη δημοφιλή αυτή διοργάνωση το παρών έδωσε και ο αθλητής του Πιερικού Αρχέλαου, Χρήστος Γκογκίδης, όντας μέλος της Αθλητικής Ένωσης Πυροσβεστών Ελλάδος, η οποία εκτός από τον Χρήστο Γκογκίδη, είχε στην σύνθεσή της και τους Θανάση Ζαφείρη, Αλέξανδρο Ράπτη, Λεωνίδα Παπαδολιά και Γιώργο Αραβόσιτα.

O Χρήστος Γκογκίδης δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ και τον Κώστα Σωτηρίου, μετά την επικράτηση της ομάδας του επί των Adidas Maniacs (Βαγγέλης Μάντζαρης, Δημήτρης Αγραβάνης και Γιαννούλης Λαρεντζάκης):

Παρά τα χρονάκια σου, καλά τα καταφέρνεις!

«Είναι κάτι μέσα από το οποίο θέλαμε να περάσουμε καλά και όμορφα. Δεν ξεχνιέται το μπάσκετ. Ήρθαμε να διασκεδάσουμε κι έτσι ξεκινήσαμε. Παίξαμε καλά, περάσαμε καλά».

Φέτος ήσουν στην Κατερίνη και στον Πιερικό Αρχέλαο. Μέχρι πότε θα παίζεις;

«Όσο μου επιτρέπει η γυναίκα μου, όσο μου επιτρέπει ο γιος μου και όσο μου επιτρέπει ο γιος που περιμένω. Μου αρέσει στην Κατερίνη, περνάω καλά, έχουμε πολύ καλό κλίμα και αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να παίζω».

Κάνατε προετοιμασία πριν από την Σύρο;

«Όχι, στην παραλία μόνο. Αλλά είμαστε μαζί στην ομάδα των Ενόπλων Δυνάμεων, είμαστε μία καλή παρέα κι έτσι βρισκόμαστε πιο εύκολα».

Σύστησέ μας και τα άλλα παιδιά.

«Είναι ο Θανάσης Ζαφείρης, ο οποίος έπαιζε πέρυσι στον Μανδραϊκό, ενώ έχει παίξει και στον Φάρο και στον Απόλλωνα Πατρών. Έχουμε καλό παλμαρέ, έτσι;

Ο Λεωνίδας Παπαδολιάς ήταν στον Διαγόρα Δρυοπιδέων, είχε πολύ καλή παρουσία και περιμένουμε να μας βοηθήσει πολύ στο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων. Είναι ο νεότερος σε ηλικία.

Ο τέταρτος της παρέας είναι ο Αλέξανδρος Ράπτης. Είναι celebrity κι επειδή είναι εκεί πέρα με τους άλλους celebrities, δε μπορούμε να τον φωνάξουμε.

Αλλά έχουμε έναν ακόμα συνάδελφο στην ομάδα. Είναι ο Γιώργος Αραβοσιτάς, είναι πυροσβέστης εδώ στην Σύρο και οργάνωσε όλο το ταξίδι μας, ώστε να έρθουμε εδώ και να περάσουμε καλά και καλύτερα από ότι περιμέναμε».

Ο Αλέξανδρος Ράπτης ήταν στον Δούκα, στον Εθνικό, το Άργος, το Παγκράτι. Πολλά χρόνια παίκτης».

Στην συνέχεια ο Κώστας Σωτηρίου απευθύνθηκε στον Αλέξανδρο Ράπτη:

Οι φήμες λένε ότι είσαι ο star της ομάδας. Είναι αλήθεια;

«Έτσι λένε; Ε, άμα το λένε, τότε να το αποδεχθώ».

Ωραία εμπειρία, έτσι;

«Είναι φανταστικά. Εμείς ήρθαμε να εκπροσωπήσουμε την Ένωση Πυροσβεστών και είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ πέρα και μακάρι κάθε χρόνο να γίνεται όλο και καλύτερο».

Αυτές της ημέρες ο Χρήστος Γκογκίδης βρίσκεται στην Αθήνα, όπου αγωνίζεται με την ομάδα της Πυροσβεστικής στο Πρωτάθλημα των Ενόπλων Δυνάμεων,

* Ευχαριστούμε πολύ τον Χρήστο Γκογκίδη για την παραχώρηση του φωτογραφικού υλικού.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This