Επιλογή Σελίδας

Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν ανακοινωθεί δύο παίκτες που θα προστεθούν σε αυτούς που παρέμειναν από την περασμένη σεζόν στον Βαφύρα, σίγουρα όμως δεν είναι αρκετοί για την ολοκλήρωση του ρόστερ έτσι όπως το επιθυμεί ο κόουτς της ομάδας, Μιχάλης Σαραπτσής.

Βέβαια σημαντικό ρόλο στο σχηματισμό του ανάλογου ρόστερ παίζουν οι στόχοι που θα έχει η ομάδα την φετινή σεζόν. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται τέθηκαν στον κόουτς. μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και αυτός απάντησε σχετικά:

«Καταρχήν θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι πως φέτος θα είναι μία εντελώς διαφορετική χρονιά. Είμαστε μία από τις τρεις ομάδες που έπεσαν κατηγορία φέτος. Ερχόμαστε στην Β΄ κατηγορία με τη θέληση να είμαστε στους πρωταγωνιστές. Αλλά αυτό δεν γίνεται με λόγια. Για να το καταφέρουμε θα πρέπει να έχουμε και το ανάλογο υλικό και να γίνει και η ανάλογη δουλειά. Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν αποχωρήσει από την ομάδα, ενώ υπάρχουν και παίκτες που ακόμα δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρουν να είναι μαζί μας την νέα σεζόν. Έτσι είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε να καλύψουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τα κενά και τα πιθανά κενά που μπορεί να δημιουργηθούν.

Μέχρι τώρα έχουμε την προσθήκη δύο έμπειρων παικτών του Μπατζάκη και του Τσιαρδή, ενώ έχουμε έρθει σε συμφωνία με έναν ακόμα, όμως για ειδικούς λόγους δεν είναι ανακοινώσιμη ακόμα. Επίσης θα υπάρξει η προσθήκη δύο νεαρών παικτών από την περιοχή μας που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκαν με τα χρώματα άλλης ομάδας. Τα ονόματά τους θα μπορούν να ανακοινωθούν αν όχι την Παρασκευή, σίγουρα την Δευτέρα.

Βρισκόμαστε ακόμα στην αναζήτηση τουλάχιστον ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι. Είμαστε βέβαια σε συζητήσεις με κάποιους παίκτες αλλά τα αποτελέσματα των συζητήσεων θα φανούν αργότερα. Οι θέσεις που θα απομείνουν για την ολοκλήρωση του ρόστερ θα καλυφθούν εκ των έσω με παιδιά από τους εφήβους μας και τους παίδες μας. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις που επιθυμούμε, έτσι ώστε να μπορούμε καταρχήν να είμαστε ανταγωνιστικοί και αν τα καταφέρουμε να παλέψουμε για να είμαστε και πρωταγωνιστές».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This