Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος 470 που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσει μέχρι και τις 15 Ιουλίου. Πραγματοποιήθηκαν τρεις ιστιοδρομίες στου άνδρες και τρεις στις γυναίκες οι οποίες ξεκίνησαν με καθυστέρηση δύο ωρών καθώς στις 12 το μεσημέρι που είχε προγραμματιστεί η έναρξη της 1ης ιστιοδρομίας, επικρατούσε άπνοια. Στη συνέχεια η ένταση του ανέμου ανέβηκε στα 10 και σταδιακά  μέχρι τα 16 μίλα και παρέμεινε σταθερή μέχρι την ολοκλήρωση των αγώνων δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τη διεξαγωγή των ιστιοδρομιών.

 Στους άνδρες  μετά την ολοκλήρωση της 1ης ημέρας των αγώνων, προηγούνται οι Σουηδοί Anton Dahlberg και Fredrik Bergstrom με 2 βαθμούς, ακολουθεί το πλήρωμα από την Αυστραλία με τους Mathew Blecher και Will Ryan με 5 βαθμούς και στην 3η θέση είναι οι τούρκοι Deniζ Cinar και Ates Cinar επίσης με 5 βαθμούς.

ΟΙ Έλληνες χάλκινοι Ολυμπιονίκες Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής βρίσκονται στην 5η θέση με 6 βαθμούς.

Στις γυναίκες στην προηγούνται η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο Hannah Mills με τη συναθλήτρια της Eilidh Mcintyre από τη Βρετανία με 2 βαθμούς και ακολουθούν οι Tina Mrak και Veronica Macarol από τη Σλοβενία με  2 βαθμούς επίσης. Πιο πίσω οι Κινέζες Xiaoli Wang και Haiyang Gao με 4 βαθμούς και οι Βρετανίδες Amy Seabright  και Anna Carpender επίσης με 4 βαθμούς.

Σε ότι αφορά τις ελληνίδες παγκόσμιες πρωταθλήτριες Μαρία Μπόζη και Ραφαηλίνα Κλωναρίδου βρίσκονται στη 13η θέση με 12 βαθμους.

 Για την Τρίτη 11 Ιουλίου, 2η ημέρα των αγώνων, η πρώτη ιστιοδρομία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This