Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς ο προγραμματισμός του τμήματος volley του Αρχέλαου για την ερχόμενη σεζόν.

Στο ανδρικό τμήμα, η διοίκηση κατέληξε στον Γιώργο Οικονομίδη, ο οποίος ανακοινώθηκε χθες και θα είναι αυτός που αναλαμβάνει να καθοδηγήσει τεχνικά την ομάδα στην προσπάθεια που θα κάνει για παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Όσον αφορά τους παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα, οι επαφές και οι συζητήσεις συνεχίζονται και ήδη παίκτες από το βασικό περσινό κορμό έχουν αποφασίσει να παραμείνουν.

Πρόκειται για τον πασαδόρο Βαγγέλη Γιάγκου, τον Δημήτρη Μαρινόπουλο, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο, τον κεντρώο Θάνο Τσίρκο και τους ακραίους, Θάνο Γερομιχαλό και Νίκο Τσιώλη.

Αντίθετα, δε θα αγωνιστούν οι Χρήστος Τασχουνίδης και Αντώνης Γαλάνης, οι οποίοι αποσύρθηκαν από την αγωνιστική δράση, καθώς και ο Βασίλης Τσιουπλής, για τον οποίο κύκλοι της διοίκησης αναφέρουν ότι ουδέποτε του κατατέθηκε πρόταση για ανανέωση, καθώς στην πρώτη διερευνητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε μεγάλη διαφορά στα οικονομικά δεδομένα των δύο πλευρών.

Παράλληλα η τεχνική επιτροπή βρίσκεται σε επαφή με παίκτες από την Θεσσαλονίκη ώστε να καλύψουν το συντομότερο δυνατό τα κενά στο δυναμικό της ομάδας και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και τη νέα σεζόν.

Στο γυναικείο τμήμα οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν την επόμενη εβδομάδα, όπου αναμένεται να κλείσει το θέμα του προπονητή, αλλά και να γίνουν επαφές με τις παίκτριες.

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση της Ευαγγελίας Τσιουτσιούλη, η οποία θα πάει στην Αθήνα λόγω σπουδών, ενώ ερωτηματικά αποτελούν η Όλγα Πεπόνη και η Σταματία Κυπαρίσση.

Η πρώτη θα μετοικήσει στην Κομοτηνή λόγω σπουδών και πληροφορίες αναφέρουν για ενδιαφέρον ομάδων της Θράκης να την εντάξουν στο δυναμικό τους, ενώ για την Κυπαρίσση έχει ενδιαφερθεί σύλλογος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, χωρίς όμως να έχουμε κάποια οριστική εξέλιξη.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This