Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, στο Β’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης, η πρώτη συνάντηση των αθλητών της ΑΓΕ Πιερίας για την σεζόν 2017/8.

DSCN0405

Το παρών έδωσαν αθλητές και αθλήτριες του Συλλόγου, όλων των ηλικιακών κατηγοριών, στους οποίους οι προπονητές μίλησαν για τους στόχους της ερχόμενης σεζόν και στην συνέχεια τους δόθηκε το πρόγραμμα των προπονήσεων και της προετοιμασίας.

DSCN0402

Αποκλειστικές δηλώσεις στο katerinisport.gr, έκαναν μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας από τον Βαφύρα, Κώστας Παπαδόπουλος και Χρήστος Κουρκούτας, καθώς και ο Σόλωνας Τσολακίδης.

DSCN0403

Κώστας Παπαδόπουλος: «Να ευχηθώ, κατ’ αρχήν, καλή αγωνιστική χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια της ΑΓΕ Πιερίας, καθώς ήρθα σε έναν σύλλογο, όπου γίνεται σοβαρή δουλειά, τόσο από τους προπονητές, όσο κι από την διοίκηση. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι πλέον μέλος της και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Σκοπός είναι να βοηθήσω τα νέα παιδιά, καθώς η ΑΓΕ Πιερίας στηρίζεται στα νέα παιδιά, καθώς γίνεται μία πολύ αξιόλογη προσπάθεια στα τμήματα υποδομής. Θεωρώ ότι όλοι πρέπει να στηρίξουμε αυτό το εγχείρημα και οι μεγαλύτεροι να δώσουμε τις γνώσεις μας και τις συμβουλές μας στα νέα παιδιά. Είναι πολύ σημαντική η ύπαρξη νέων παιδιών στο χώρο και είναι σημαντικό το να τα βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν. Να έχουμε μία καλή και χωρίς τραυματισμούς αγωνιστική χρονιά».

Χρήστος Κουρκούτας: «Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να ευχαριστήσω την περσινή μου ομάδα, τον Βαφύρα και τον coach Σαραπτσή, για τις δύο χρονιές που συνεργαστήκαμε Πρέπει να θυμάσαι πάντα τους ανθρώπους που έχεις συνεργαστεί και έχεις δώσει αγώνες μαζί τους. Για την καινούρια χρονιά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον coach Χρυσανθόπουλο που με έφερε στην ομάδα. Το πρώτο μέλημα της ομάδας είναι να έχει καλό κλίμα, μιας και όλοι στην ομάδα είμαστε γνωστοί και φίλοι. Αγωνιστικά θα διεκδικήσουμε το καλύερο δυνατό. Με το ρόστερ που υπάρχει, μπορούμε να διεκδικήσουμε και μία θέση στην τετράδα, αλλά το κυριότερο είναι να έχουμε υγεία και να περνάμε καλά μέσα στο γήπεδο».

Σόλων Τολακίδης: «Είναι ωραία που ξεκινάει από τόσο νωρίς η προετοιμασία, ώστε να γίνει καλή ενδυνάμωση, να δέσουμε από νωρίς σαν ομάδα και να πάμε για ότι καλύτερο. Χρόνο με το χρόνο οι στόχοι και οι απαιτήσεις αυξάνονται και αυτή η ομάδα, έτσι όπως είναι χτισμένη, μπορεί να πάει ψηλότερα. Θεωρητικά όλα είναι καλά, αλλά όλα θα φανούν στην πράξη και μέσα στα παρκέ, με πολύ δουλειά, υπομονή και επιμονή. Υγεία να έχουμε και θα έρθουν οι επιτυχίες».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This