Επιλογή Σελίδας

Bonjour!

Τα φώτα του Champions League έσβησαν και σειρά παίρνει σήμερα ο τρίτος προκριματικός γύρος του Europa League, εκεί όπου Bordeaux και Marseille μπαίνουν από νωρίς στον ευρωπαϊκό στίβο, με στόχο να μείνουν για αρκετό καιρό. Πάμε να δούμε τι έχουμε:

FC Girondins de Bordeaux – FC Videoton     @ Nouveau Stade de Bordeaux
Το φαβορί του ζευγαριού, οι Γιρονδίνοι, ξεκινούν με απουσία ενός έτους μία ακόμη ευρωπαϊκή χρονιά και στο πρώτο βήμα η κληρωτίδα του φέρθηκε μάλλον με ευγενικό τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι της Videoton δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση φόβητρο για μια καλή Bordeaux, που μπορεί να μην είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα όμως διαθέτουν την ποιότητα να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα με τη βοήθεια και της έδρας.
Τι θα επιλέξουμε:
Σε απαγορευτικά χαμηλή απόδοση ο άσος, για τους κινδύνους και τις παγίδες μιας αναμέτρησης που διεξάγεται εν μέσω προετοιμασίας για τους γηπεδούχους. Πιθανό το να μην μπορέσουν διατηρήσουν την εστία τους ανέπαφη (goal/goal), και γι’ αυτό το λόγο θα επιλέξουμε το να σκοράρουν τουλάχιστον δύο γκολ.
.

Olympique de Marseille – KV Oostende     @ Stade Velodrome, Marseille
Είναι ένα από τα ζευγάρια -και αυτό- με ξεκάθαρο το ρόλο του φαβορί, με τους Μασσαλούς να προβάλλουν ως τέτοιο. Πέρασαν από χίλια κύματα την περασμένη σαιζόν, όμως στο δεύτερο μισό στον τεχνικό Rudi Garcia βρήκαν το αγωνιστικό πρόσωπο που τους επέτρεψε να πραγματοποιήσουν έναν καταπληκτικό δεύτερο γύρο και να πάρουν το ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η δύναμη της έδρας ήταν ένα από τα χαρακτηριστικά της πολύ καλής πορείας τους και στον ίδιο πλαίσιο θα κινηθούν και αυτή τη χρονιά.
Τι θα επιλέξουμε:
Όπως είπαμε και παραπάνω, η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται σε απαγορευτικές στοιχηματικά τιμές τις οποίες και θα αποφύγουμε. Το γεγονός όμως ότι οι Μασσαλοί πραγματοποιούν πολύ καλά φιλικά σκοράροντας (στα 4 από τα 5 εντός) από το πρώτο ημίχρονο, μας οδηγούν στην επιλογή της νίκης από το πρώτο 45λεπτο.

Καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξετε!

Συνοπτικά:
UEFA Europa League (3eme Tour de Qualification)
21:30 FC Girondins de Bordeaux – FC Videoton FC Girondins de Bordeaux Over 1.5 Goals (1.52) 2-1 FT
21:45 Olympique de Marseille – SV Oostende 1/1 HT/FT (1.91) 2-1 HT / 4-2 FT

Pin It on Pinterest

Shares
Share This