Επιλογή Σελίδας

Με εικοσιδύο νέα πρόσωπα διεξάγονται οι καθημερινές διπλές προπονήσεις του Πιερικού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο Τάσος Ιωαννίδης και οι άμεσοι συνεργάτες του, Γιώτης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Συμεωνίδης θα δουλέψουν το επόμενο διάστημα μαζί με τους νεοαποκτηθέντες όπως και με τους οκτώ οι οποίοι παραμένουν από το περυσινό ρόστερ, στο δυναμικό της ομάδας.
Σε μεγάλο βαθμό το “παζλ” του έμψυχου δυναμικού του νέου Πιερικού έχει διαμορφωθεί, χωρίς όμως να αποκλείονται δυο-τρεις ποιοτικές προσθήκες, όπως ανέφερε ο κόουτς της ομάδας της Κατερίνης, ενώ όπως είναι λογικό, πιθανότατα κάποιοι από τους τριάντα ποδοσφαιριστές δε θα παραμείνουν μέχρι τέλους στην ομάδα, μιας και ο αριθμός των παικτών είναι ήδη αρκετά μεγάλος και ενδέχεται να αυξηθεί.

Αναλυτικά, οι “νέοι” που τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Τάσου Ιωαννίδη είναι οι Παπατολίκας, Τοπουζλής, Ράντος (τερματοφύλακες), Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Σαμανίδης, Κατσιαμήτας, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος, Κραγιόπουλος, Κυριλίδης, Τουλίκας, Βούλγαρης, Παραφέστας, Τριανταφυλλίδης, Καταχιώτης, Παγωνίδης, Μιτακίδης, Ζώβληκας, Τουλκερίδης, Γούτσιος και Κωστίκος.

Από την περυσινή ομάδα, παραμένουν οι Παπαδόπουλος, Νταντίνης, Συμεωνίδης, Κοκονόζι, Καρτσαμπάς, Μάρκου, Ηλιάδης και Τσιμήτρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί από τους “καινούριους” έχουν περάσει από την “οικογένεια” του Πιερικού και παλαιότερα, είτε αγωνιζόμενοι στο ανδρικό τμήμα, είτε έχοντας αναδειχθεί ή παίξει στα τμήματα υποδομής.

Πιο συγκεκριμένα, στην ανδρική ομάδα του Πιερικού αγωνίστηκαν παλαιότερα οι Παπατολίκας, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Κατσιαμήτας και Γούτσιος, ενώ τη φανέλα της ομάδας σε διάφορα ηλικιακά τμήματα υποδομής έχουν φορέσει οι Κραγιόπουλος, Τουλίκας, Παγωνίδης, Ζώβληκας και Ράντος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This