Επιλογή Σελίδας

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η πρώτη προπόνηση για την σεζόν 2017/8 για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, μία σεζόν η οποία θα βρει τον Αχιλλέα στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας μετά από μία μακροχρόνια παρουσία της ομάδας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Το κλίμα στην ομάδα της Νεοκαισάρειας παραμένει διαχρονικά άριστο και οικογενειακό, γεγονός που αποτελεί προτεραιότητα για τον Γιώργο Γαβρίδη και κεντρικό πυλώνα πάνω στον οποίο κάνει τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό της ομάδα κάθε σεζόν.

DSCN0408

Στις τάξεις, τόσο της διοίκησης, όσο και του προπονητικού team, αλλά και τον ποδοσφαιριστών, επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για τη χρονιά που ξεκίνησε, καθώς όλοι ευελπιστούν ότι ο Αχιλλέας θα μπορέσει και φέτος να αποδώσει ελκυστικό ποδόσφαιρο, βασιζόμενος σε ένα μείγμα έμπειρων αλλά και νεαρών, ταλαντούχων και ελπιδοφόρων παικτών.

DSCN0410

Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις με τη μπάλα, υπό την τεχνική καθοδήγηση του Διονύση Οικονόμου και του βοηθού του Αριστοτέλη Καρυπίδη, ο οποίος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ένα νεαρό και ελπιδοφόρο τεχνικό επιτελείο, με τον Οικονόμου θα θέλει να εισάγει αρκετές σύγχρονες προπονητικές μεθόδους στο καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας.

DSCN0413

Παρόντες στην προπόνηση ήταν όλοι οι παίκτες τους οποίους θα μπορούσαμε να τους χωρίσουμε σε τρεις κατηγορίες.

Κατ’ αρχήν αυτοί που αγωνίστηκαν και πέρυσι στον σύλλογο και παρέμειναν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για τον Γιάννη Δερμίση, τον Αχιλλέα Σαρρή, τον Παναγιώτη Κουνδή, τον Κώστα Καπασακαλίδη (επέστρεψε από το δανεισμό του στον Εθνικό Κατερίνης) και τον Νίκο Μπαγγέα, ο οποίος επιστρέφει στην ενεργό δράση μετά από το διάλειμμα της περσινής περιόδου.

DSCN0421

Οι Γιώργος Οικονόμου, Δημήτρης Καλαμπάκας, Μίλτος Γιαπιτζής, Γιώργος Ανδρονικίδης, Παρασκευάς Παρασκευαΐδης και Αντώνης Χρυσόπουλος, οι οποίοι αποτελούν νέα αποκτήματα της ομάδας και αναμένονται –μαζί με τους παλιούς- να αποτελέσουν τους στυλοβάτες του Αχιλλέα στην προσπάθεια που θα κάνει να πετύχει τους φετινούς του στόχους.

DSCN0423

Σε αυτούς προσθέτουμε και τους Γιάννη Πιατίδη, Ανδρέα Φορτομάρη, Στέφανο Τζήκα, Χρήστο Πεΐδη, Νίκο Βαρμάζη και Βασίλη Ιωαννίδη, οι οποίοι είναι επίσης φετινά αποκτήματα και αποτελούν το νέο αίμα του πιερικού ποδοσφαίρου, στο οποίο μας έχει συνηθίσει να επενδύει ο Γιώργος Γαβρίδης και να αναδεικνύει μέσα από το Αχιλλέα νέο αίμα παικτών.

DSCN0434

Πριν την έναρξη της προπόνησης, μίλησαν αποκλειστικά στο katerinisport.gr ο προπονητής της ομάδας, Διονύσης Οικονόμου και οι Γιάννης Δερμίσης, Δημήτρης Καλαμπάκας, Γιώργος Οικονόμου και Νίκος Μπαγγέας.

DSCN0429

Διονύσης Οικονόμου: «Πρώτη μέρα της νέας σεζόν σήμερα, εύχομαι σε όλους καλή αρχή και υγεία. Θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε στη νέα τάση της προπονητικής και γι’ αυτό είμαι κι εγώ εδώ. Για να μεταφέρω στους παίκτες αυτά που έχω μάθει στο εξωτερικό, αλλά και από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, από την σχολή UEFA A’. Αυτό σημαίνει ότι θα δουλέψουμε και πάνω σε ανάλυση. Η προπόνηση θα είναι συγκεκριμένη, πάνω σε συγκεκριμένους στόχους. Όλα θα γίνονται με βάση το πλάνο και τον προγραμματισμό. Τίποτα δε θα γίνεται τυχαία. Θα υπάρχει χαρά και ευχαρίστηση στην προπόνηση για τους παίκτες, αλλά ποτέ χωρίς κάποιο συγκεκριμένο στόχο και όλα θα έχουν ως αντικειμενικό σκοπό την επίλυση προβλημάτων που θα αντιμετωπίζουμε στους αγώνες.

Στόχος μας είναι να κάνουμε αρχικά μία καλή πορεία και η εικόνα μας θα δείξει το εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω.

Σίγουρα θα έχουμε την προσθήκη δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών και πιθανόν και κάποιων μικρών ανερχόμενων».

Γιάννης Δερμίσης: «Ξεκινάμε και φέτος, καθώς είναι η πρώτη προπόνηση της ομάδας. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Η ομάδα θα είναι και πάλι δυνατή, καθώς έγιναν αρκετές ποιοτικές προσθήκες. Όπως βλέπετε, από οργάνωση τα πάμε πολύ καλά και θα γίνει και φέτος πολύ καλή δουλειά. Εύχομαι να έχουμε μία καλή και υγιή χρονιά και ότι καλύτερο προκύψει. Να είστε σίγουροι ότι η ομάδα του Αχιλλέα θα είναι και πάλι πολύ δυνατή. Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Δημήτρης Καλαμπάκας: «Να έχουμε καλή σεζόν και υγεία σε όλα τα παιδιά. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνουμε μία ομάδα, μία οικογένεια, όλοι οι παίκτες. Μαζί με το νέο προπονητή υπάρχουν και πολλά νέα πρόσωπα και αισιοδοξούμε ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που θα μας θέσουν ο προπονητής και η διοίκηση. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είναι ένα ιστορικό σωματείο, το οποίο από το Γ’ τοπικό έφτασε στην Γ’ Εθνική. Η συγκυρίες τον έκαναν να επιστρέψει στις τοπικές κατηγορίες και μακάρι να επιστρέψει το συντομότερο στην Γ’ Εθνική».

DSCN0427

Γιώργος Οικονόμου: «Πρώτη ημέρα κι έναρξη της νέας σεζόν για τον Αχιλλέα, μία ομάδα με την οποία έχω αγωνιστεί για ενάμιση χρόνο στην Γ’ Εθνική. Φέτος είναι ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα, καθώς έχει αλλάξει αρκετούς παίκτες, αλλά και προπονητές. Ελπίζουμε να δημιουργηθεί ένα καλό σύνολο και να χαρούμε το ποδόσφαιρο μέσα από αυτό. Εμείς, οι πιο μεγάλοι, να κάνουμε το χόμπι μας και ταυτόχρονα να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να αναδειχθούν και μέσα από όλο αυτό να πετύχουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Νίκος Μπαγγέας: «Η ομάδα επέστρεψε σε τοπική κατηγορία μετά από πολλά χρόνια στην Γ’ Εθνική. Κάνουμε μία προσπάθεια, όλοι μαζί, να βοηθήσουμε ο καθένας από το πόστο του και ότι καλύτερο βγει. Να παρουσιάσουμε μία καλή ομάδα, ένα ανταγωνιστικό σύνολο και αυτό να συνδυαστεί με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

DSCN0432

Όσον αναφορά την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, θα γίνουν κινήσεις ώστε να αποκτηθούν ένας τερματοφύλακας, ένας αμυντικός και ένας επιθετικός, ενώ πρόκειται να δοκιμαστούν και πέντε νεαροί ποδοσφαιριστές, με τον Διονύση Οικονόμου να εισηγείται την απόκτηση όσων ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει, ότι αν προκύψει κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, ότι η διοίκηση δε θα προχωρήσει και σε επιπλέον ενίσχυση του δυναμικού της ομάδας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This