Επιλογή Σελίδας

Η προετοιμασία του Πιερικού συνεχίζεται και στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης, ο Τάσος Ιωαννίδης μίλησε αποκλειστικά στο katerinisport.gr και τον Κώστα Παναγίτσα:

Πότε θα αποφασιστεί το ποιοι από τους 31 παίχτες που αριθμεί αυτήν την στιγμή η ομάδα, θα παραμείνουν;

«Μετά το πρώτο φιλικό του Σαββάτου με την ΠAE Ποντίων θα έχω διαμορφώσει πλήρη εικόνα και την Κυριακή θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποδέσμευση των παικτών. Να πω όμως, ότι όσοι παίχτες αποχωρήσουν δεν μειώνω την αξία τους. Απλά δε μπορούμε να είμαστε υπεράριθμοι και σίγουρα κάποια παιδιά πρέπει να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες και να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους πράγμα που δεν θα είχαν τη δυνατότητα να το καταφέρουν εδώ».

Από τη μέχρι τώρα προετοιμασία, ποια είναι τα συμπεράσματά σας;

«Η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Γίνονται καθημερινά διπλές προπονήσεις. Το πρωί με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και το απόγευμα με ασκήσεις τακτικής και εφαρμογής της σε δίτερμα. Οι προπονήσεις θα είναι στο ίδιο μοτίβο και την άλλη βδομάδα, απλά θα εμβαθύνουμε πιο πολύ στην τακτική και στην εμπέδωση του συστήματος που θα επιλέξουμε σαν βασικό. Πρέπει να πω όμως, με κάθε ειλικρίνεια, πως αυτοί οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι πρώτη φορά ανταλλάσουν μεταξύ τους πάσα, χρειάζεται με την καθοδήγηση την δική μας να δουλέψουν πολύ και να αποκτήσουν ομοιογένεια για να γίνουν ομάδα. Σα μονάδες είναι πάρα πολύ καλοί παίχτες, τώρα πρέπει να γίνουμε ομάδα».

Έχετε κατασταλάξει σε κάποιο σύστημα που θα δουλέψετε ;

«Προς το παρόν δουλεύουμε πάνω σε ένα σύστημα το οποίο κατά την προσωπική μου άποψη και με βάση τις μέχρι τώρα σκέψεις μου, για το ποιοι θα παραμείνουν στην ομάδα, θα μας βοηθήσει να έχουμε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά το καλύτερο αποτέλεσμα».

Έχει κλείσει το ρόστερ ;

«Το ρόστερ δεν κλείνει εάν δεν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Οποιαδήποτε ευκαιρία μας δοθεί για την απόκτηση παίκτη που θα κάνει την διαφορά και θα δώσει το παραπάνω στο ήδη υπάρχον υλικό θα αξιολογηθεί».

Η προετοιμασία του Πιερικού θα συνεχιστεί σήμερα με απογευματινή μόνο προπόνηση, ενώ για αύριο και μεθαύριο, Πέμπτη και Παρασκευή, έχουν προγραμματιστεί διπλές προπονήσεις. Το Σάββατο θα διεξαχθεί στις 18:30 το φιλικό με την ΠΑΕ Ποντίων και την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν ρεπό.

Χθες δοκιμάστηκε και ένας Άγγλος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Conference Division, χωρίς όμως να ικανοποιήσει..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This