Επιλογή Σελίδας

Επιμέλεια, Θεόφιλος Ψυχογιός

«Μπροστά» στην επόμενη μέρα θα μπει η διοίκηση του Χρόνη Αρετάκη, ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών, Γιώργος Δεληγιάννης και φυσικά «κορμός» θα είναι μεγάλο μέρος της περσινής «πράσινης» Κ19 (με λίγους έμπειρους, ανάλογα το… βαλάντιο).

Έντονη φημολογία αναπτύχθηκε, χωρίς να επιβεβαιώνεται ακόμα, ότι ο ατζέντης παικτών, Πάρης Στεφανίδης, έχει ήδη ενεργό ρόλο στην ομάδα του Ευόσμου και ίσως πάρει κάποιο πόστο (τύπου τιμ μάνατζερ ή γενικού αρχηγού).

Όσο για τον πάγκο των «σταχυοφόρων», επιβεβαιωμένα έχουν γίνει κρούσεις μεταξύ άλλων στους Γιάννη Μάγγο και Νίκο Θεοδοσιάδη, σύμφωνα με την «ARENA PRESS» και αμφότεροι δείχνουν θετικοί να αναλάβουν, με συγκεκριμένες προϋποθέσεις και στοιχειώδεις εγγυήσεις.

Ο πρώτος δούλεψε πέρυσι στη Φούτμπολ Λιγκ με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ ακόμα θήτευσε σε Δωτιέα Αγιάς, Απόλλωνα Λάρισας, ΑΟ Καρδίτσας. Επίσης, ο Μάγγος διατέλεσε γυμναστής σε Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Εορδαϊκό, Τύρναβο (κυρίως στο τιμ του Απόστολου Χαραλαμπίδη), ενώ δούλεψε και στις ακαδημίες της ΑΕ Αμπελοκήπων, όπου αγωνίστηκε.

Όσο για τον Θεοδοσιάδη, πέρυσι ήταν στον Καραϊσκάκη, με εντυπωσιακό σερί, καλή πορεία στον δεύτερο γύρο και κατάκτηση κυπέλλου Γ΄ Εθνικής πανελληνίως, ενώ παλιότερα δούλεψε σε Ηρακλή, Πιερικό (παλαίμαχός του), Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Διαγόρα Σεβαστής.

Πηγή: Arena FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This