Επιλογή Σελίδας

Ο Γιώργος Τερζής, λίγα εικοσιτετράωρα μετά την μετακίνησή του στον Πιερικό, θέλησε να ευχαριστήσει σύσσωμη την οικογένεια του Διαγόρα Σεβαστής, της οποίας ήταν μέλος την προηγούμενη σεζόν και το έκανε μέσα της σελίδας του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

«Θα ήθελα λοιπόν να πω και επίσημα το τέλος μου στην ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής. Ήταν ένα σύντομο πέρασμα, διαρκείας ενός χρόνου δυστυχώς, γιατί κατά τη γνώμη μου αυτή η ομάδα είχε μέταλλο και αν συνέχιζε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα του χρόνου θα ήταν ακόμα πιο ψηλά. Όμως οι άνθρωποι της επέλεξαν, για δικούς τους λόγους, να μην την κατεβάσουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της έναν έναν ξεχωριστά, από τη διοίκηση και το προπονητικό τιμ, μέχρι το φροντιστή. Ήταν μια πολύ καλή και πολύ δύσκολη χρόνια, αλλά έκανα πολλούς και καλούς φίλους, ευτυχώς. Και τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίχτες μου, για την τρομερή παρέα που είχαμε και το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια και πήγε η ομάδα τόσο ψηλά».

#Θα ήθελα λοιπόν να πω και επίσημα το τέλος μου στην ομάδα του διαγορα σεβαστής.Ηταν ένα σύντομο πέρασμα διαρκείας ενός χρόνου δυστυχώς γιατί κατά την γνώμη μου αυτή η ομάδα είχε μέταλλο και αν συνέχιζε στα επαγγελματικά πρωταθλήματα του χρόνου θα ήταν ακομα πιο ψηλα όμως οι άνθρωποι της επέλεξαν για δικούς της λόγους να μην την κατεβάσουν στο πρωταθλημα της γαμα εθνικής.θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της εναν έναν ξεχωριστά από την διοίκηση το προπονητικό τιμ μέχρι τον φροντιστή.ηταν μια πολύ καλή και πολύ δύσκολη χρόνια αλλά έκανα πολλούς και καλούς φίλους ευτυχως,και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαιχτες μου,για την τρομερή παρέα που είχαμε και το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια και πήγε η ομάδα τόσο ψηλα!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Terzinio Giorgos (@terziniogiorgos) στις

Pin It on Pinterest

Shares
Share This