Επιλογή Σελίδας

Με 3-0 επιβλήθηκε ο Πιερικός της ΠΑΕ Ποντίων 2012, στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας εν όψει της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, στο Α’ ΔΑΚ, μπροστά σε περίπου 150 θεατές, το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη που παρατάχθηκε με δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ανοίγοντας το σκορ στο 65′ με σέντρα του Κατσιαμήτα από αριστερά και πλασέ του Κοκονόζι. Το 2-0 έγινε στο 70′ με ατομική ενέργεια και τελείωμα του Κραγιόπουλου ενώ το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 75′ μετά από συνδυασμό Κτιστόπουλου-Κατσιαμήτα και σουτ του τελευταίου. Πέρα από τα τρια γκολ, ο Πιερικός είχε ακόμη κάποιες καλές στιγμές με τον Λαμπίρη στο 38′ να τροφοδοτεί τον Μιτακίδη αντί να επιλέξει να τελειώσει τη φάση μόνος του, αιφνιδιάζοντάς τον με αποτέλεσμα να περάσει ανεκμετάλλευτη η φάση, με σουτ του Κτιστόπουλου το οποίο πέρασε άουτ στο 50′ και με τον Κοκονόζι στο 58′ να σημαδεύει το δοκάρι της ΠΑΕ Ποντίων.

Επόμενο φιλικό για την ομάδα του Πιερικού είναι αυτό του επόμενου Σαββάτου 12 Αυγούστου με το Αιγάλεω, στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, στις 19.00.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Μηνούδης με βοηθούς τους Μερτζεμέκη και Αναστασιάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πιερικός (Τάσος Ιωαννίδης): Τοπουζλής, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Παραφέστας, Τερζής, Κανταρτζής, Κυριλίδης, Καταχιώτης, Λαμπίρης, Κωστίκος, Μιτακίδης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Παπατολίκας, Κατσιαμήτας, Γούτσιος, Τουλίκας, Τουλκερίδης, Κραγιόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Κτιστόπουλος, Κοκονόζι, Παπαδόπουλος, Σαμανίδης ενώ έπαιξαν και οι Καρτσαμπάς και Μάρκου.
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης 2012 (Γιάννης Βαρβούτης): Μπαμπαΐτης, Στίκος, Σαχπάζοφ, Μπίνιας, Παππάς, Καράτζιας, Χατζηθεοδωρίδης, Μήτρας, Ευμορφίδης, Κατσάρας, Λαδένης.
Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Τσιμόπουλος, Σ. Τουλίκας, Καραμπουλάκης, Ιωσηφίδης, Στεφανίδης, Παπαδόπουλος, Γιαννικός, Δαλαμήτρας, Δεληγιάννης, Γ. Τουλίκας, Μοσχολούρης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This