Επιλογή Σελίδας

Επιμέλεια, Θεόφιλος Ψυχογιός

«Πασαρέλα» δοκιμών για δεύτερη μέρα έγινε την Κυριακή στον Αιγινιακό, με τον Κώστα Νικολαϊδη να ξεχωρίζει κάποιες περιπτώσεις, για πρώτη και δεύτερη ομάδα. Τη Δευτέρα θα γίνει το πρώτο ραντεβού, με καρδιολογικές, αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, το δεύτερο γκρουπ περνά την Τρίτη, ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» περιμένει πρόσληψη βοηθού, με φαβορί τον παλιό γνώριμο Απόστολο Αγγελούση (οι δυο τους συνεργάστηκαν Αιγίνιο και Οδυσσέα Κορδελιού), αλλά και γυμναστή τερματοφυλάκων, τη στιγμή που εκκρεμεί και ο κόουτς στην Κ20 (δεν μένει ο Δημήτρης Σίτσας).

Παράλληλα, η ομάδα της Πιερίας οριστικοποίησε την απόκτηση του δεξιού χαφ, Μάρκου Προσκυνητόπουλου, με θητεία σε Καρδία και Εορδαϊκό.

Επίσης, ο Δούκας Λεφίδης (αριστερός μπακ-χαφ Καμπανιακού) θα συνεχίσει να δοκιμάζεται, ενώ αποκτήθηκε και ο 18χρονος επιτελικός μέσος, Αναστάσης Στόικος, που δοκιμάστηκε και άρεσε.

Ο νεαρός, που ίσως αξιοποιηθεί και στην Κ20, προέρχεται από τον πρωταθλητή Χαλκιδικής, Άρη Παλαιοχωρίου και άρεσε στο επιτελείο.

Πηγή: Arena FM

Pin It on Pinterest

Shares
Share This