Επιλογή Σελίδας

Ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Μάρκου Προσκυνητόπουλου στον Αιγινιακό και ο 21χρονος μέσος θα ντυθεί στα «κυανόλευκα», όπως και ο Σπύρος Βλάχος.

Ο νεαρός άσος, που πέρσι κατέγραψε 23 συμμετοχές και 3 γκολ με τον ΑΟ Καρδίας στη Γ’ Εθνική, ήταν από τις επιλογές που εξέταζαν οι ιθύνοντες του Αιγινιακού και η περίπτωση του είχε τελικά θετική κατάληξη. Μάλιστα τόσο ο Προσκυνητόπουλος όσο και ο Βλάχος έχουν ήδη εγκατασταθεί στο Αιγίνιο και θα δώσουν κανονικά το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/8) και θα ξεκινήσει στις 8:00 το πρωί.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (7/8) οι παίκτες του Αιγινιακού πέρασαν από καρδιολογικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του καρδιολόγου Θόδωρου Γρηγορόπουλου, ενώ την Τρίτη (8/8) θα ακολουθήσουν οι αιματολογικές, που θα γίνουν σε δύο γκρουπ, σε Κατερίνη και Θεσσαλονίκη.

Τέλος, η ΠΑΕ εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Παντελή Δημητριάδη, επί σειρά ετών Δήμαρχο του Αιγινίου και εκ των ιδρυτών του Αιγινιακού, για τον αδόκητο χαμό του.

Πηγή: Football League News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This