Επιλογή Σελίδας

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται στη… μάχη των play offs του Europa League την Πέμπτη 17 Αυγούστου και οι τηλεοπτικές εκκρεμότητες αρχίζουν σταδιακά να κλείνουν. Σημειώνεται πως, εν αντιθέσει με το Champions League, στο Europa League τα play offs δεν συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο της κεντρικής διαχείρισης, άρα και τα έξι παιχνίδια είναι προς διαπραγμάτευση.

Εξ αυτών έχει υπάρξει συμφωνία, που θα γνωστοποιηθεί και επίσημα προσεχώς, ότι τα εντός έδρας παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και του ΠΑΟΚ με την Εστερσουντ θα μεταδοθούν από την Cosmote TV και αυτό της ΑΕΚ με την Κλαμπ Μπριζ από τη Nova (συμφωνία σε ισχύ από τον προηγούμενο γύρο). Εκκρεμούν τα εκτός έδρας παιχνίδια των τριών, για τα οποία υπάρχει βέβαια ακόμη χρόνος για να κλείσουν.

Play offs EUL 17/8 24/8
Μπριζ – ΑΕΚ Nova
ΠΑΟ – Μπιλμπάο Cosmote TV
ΠΑΟΚ – Εστερσουντ Cosmote TV

Στα του Champions League, ως γνωστόν η Cosmote TV θα μεταδώσει και τα δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού ενάντια στη Ριέκα, όπως και όλα τα ματς της εν λόγω φάσης καθώς τα play offs υπάγονται στο καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης. Η ΕΡΤ ρίχνεται στις μεταδόσεις από τη φάση των ομίλων και μετά…

Εν προκειμένω, Τρίτη ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου θα μεταδοθούν τα Καραμπάχ (Αζερμπαϊτζάν) – Κοπεγχάγη (Δανία), ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) – Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Χόφενχαϊμ (Γερμανία) – Λίβερπουλ (Αγγλία), Σπόρτινγκ (Πορτογαλία) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία) και Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία) – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία), όλα στις 21:45 πλην του ματς της Καραμπάχ (19:00).

Την Τετάρτη 16/8, βραδιά που παίζει και ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη με τη Ριέκα, μεταδίδονται τα Σέλτικ (Σκωτία) – Αστάνα (Καζακστάν), Χάποελ Μπέερ Σεβά (Ισραήλ) – Μάριμπορ (Σλοβενία), Μπασακσεχίρ (Τουρκία) – Σεβίλλη (Ισπανία) και Νάπολι (Ιταλία) – Νις (Γαλλία).

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This