Επιλογή Σελίδας

Καιι επίσημα, το αγγλικό πρωτάθλημα της Championship θα μεταδίδεται, ξανά, εν Ελλάδι καθώς η Nova γνωστοποίησε τα συμφωνία.

Μια συμφωνία για την οποία είχατε διαβάσει αποκλειστικά στην στήλη από τη Δευτέρα 6 Αυγούστου! Και αφορά σε συμβόλαιο ενός έτους, με τις μεταδόσεις να ξεκινούν άμεσα, με τα παιχνίδια της 2 αγωνιστικής.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει: «Τα κανάλια Novasports, τα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας, πιστά στην υπόσχεση τους να προσφέρουν το καλύτερο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους, εξασφάλισαν και θα προβάλουν ζωντανά και αποκλειστικά την Championship Αγγλίας. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν για τη σεζόν 2017-2018, τους σημαντικότερους αγώνες από το δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα του νησιού, γνωστό και ως EFL Championship που ξεκίνησε στις αρχές Αυγούστου και ολοκληρώνεται τον Μάιο προσφέροντας συναρπαστικό θέαμα και σασπένς.

Οι φίλοι του παραδοσιακού αγγλικού ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από τα κανάλια Novasports, ιστορικές ομάδες όπως η Άστον Βίλα, η Νότιγχαμ, Φούλαμ, η Λιντς, η ΚΠΡ, η Μπόλτον, η Νόριτς, η Μπέρμιγχαμ, η Μίντλεσμπρο, οι οποίες θα τα δώσουν όλα σε έναν μαραθώνιο 46 αγωνιστικών με στόχο την άνοδο στα πολυτελή σαλόνια της Premier League. Οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας παίρνουν το εισιτήριο απευθείας για την Premier League ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις του βαθμολογικού πίνακα θα δώσουν αγώνες play offs για να αναδειχτεί η τρίτη ομάδα που θα προβιβαστεί.

Η φετινή EFL Championship Αγγλίας την οποία θα παρακολουθήσουν οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχει κι ελληνικό …άρωμα με την παρουσία του Απόστολου Βέλλιου και του Ανδρέα Μπουχαλάκη που αγωνίζονται στη Νότιγχαμ Φόρεστ».

Οι μεταδόσεις για τα κανάλια Novasports ξεκινούν το Σάββατο 12 Αυγούστου. Αρχικά στις 17:00 θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά από το Novasports3HD ο αγώνας Μπρέντφορντ – Νότιγχαμ Φόρεστ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, ενώ στις 19:30 θα ακολουθήσει επίσης ζωντανά και αποκλειστικά στο Novasports1HD η αναμέτρηση Μίντλεσμπρο – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου.

FB page Nίκος Μποζιονέλος, Twitter @nbozionelos

E-mail: nbozionelos@gmail.com

Hashtag #s24media

Pin It on Pinterest

Shares
Share This