Επιλογή Σελίδας

Νωρίς νωρίς ξεκινά τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αιγινιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τη Βέροια σε διπλούς αγώνες, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως “έβγαλε” η κληρωτίδα στα γραφεία της ΕΠΟ, το πρωί της Παρασκευής. Οι Αιγινιώτες θα κοντραριστούν με το ημαθιώτικο σωματείο στις 19 ή 20 Αυγούστου και στις 29 ή 30 του ίδιου μήνα με σκοπό να προκύψει η ομάδα που θα προκριθεί στη δεύτερη φάση του θεσμού, συγκροτώντας μαζί με τους υπόλοιπους δεκαπέντε συλλόγους της Football League και τους 16 συλλόγους της Super League τους οκτώ ομίλους.
Ο Αιγινιακός ή η Βέροια τοποθετήθηκαν στο 2ο όμιλο μαζί με ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Απόλλωνα Πόντου και βάσει προγράμματος θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου στην 1η αγωνιστική, θα παίξουν εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό τη 2η αγωνιστική ενώ στην 3η αγωνιστική θα υποδεχθούν τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι όμιλοι:
1ος: Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Ηρακλής
2ος: ΠΑΟΚ, Λεβαδειακός, Απόλλων Πόντου, Αιγινιακός ή Βέροια
3ος: ΑΕΚ, Λαμία, Απόλλων Λάρισας, Καλλιθέα
4ος: Ατρόμητος, Κασσιόπη, Τρίκαλα, Σπάρτη
5ος: Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης, Αχαρναϊκός, Κισσαμικός
6ος: Ξάνθη, Παναιτωλικός, Εργοτέλης, Πανσερραϊκός
7ος: Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Άρης, Παναγιάλειος
8ος: Παναθηναϊκός, Λάρισα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναχαϊκή

Όσον αφορά στις ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων, σύμφωνα με την ΕΠΟ, προτεινόμενες ημερομηνίες είναι 19-21 Σεπτεμβρίου, 24-26 Οκτωβρίου και 28-30 Νοεμβρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This