Επιλογή Σελίδας

Την απόκτηση τριών παικτών έκανε γνωστή ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αντώνη Κουμπατσιάρη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Βαφύρα καθώς και για τους Παναγιώτη Λεμονάκη και Γιώργου Κούλιου οι οποίοι επιστρέφουν στον Μέγα Αλέξανδρο.

Επίσης, ο νεαρός Πολυμέρης Κουλιάνος προωθήθηκε από το παιδικό στο ανδρικό, ως επιβράβευση των πολύ καλών περσινών του εμφανίσεων.

Η ανακοίνωση:

“Στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αντώνης Κουμπατσιάρης, αλλά αυτή τη φορά με τα χρώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Λεπτοκαρυάς.. Ο Αντώνης, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα του Βαφύρα, κυρίως στις θέσεις 3 και 4, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και θα βοηθήσει τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η ομάδα της Λεπτοκαρυάς, προσθέτοντας έτσι στο ρόστερ της έναν καλαθοσφαιριστή με μακρόχρονη εμπειρία στα πρωταθλήματα της Ένωσης.

Η οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου καλωσορίζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο οποίος σε συνδυασμό με τις επιστροφές των Παναγιώτη Λεμονάκη, ο οποίος απουσίασε την περσινή σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και του Γιώργου Κούλιου, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ με την ομάδα του ΑΣ Πέρα λόγω σπουδών, θα ενισχύσουν σημαντικά το περσινό αξιόμαχο ρόστερ του συλλόγου.

Τέλος, στην ανδρική ομάδα ανεβαίνει ο Πολυμέρης Κουλιάνος, ο οποίος αγωνιζόταν έως και πέρυσι στο παιδικό τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις”.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This