Επιλογή Σελίδας

Την απόκτηση τριών παικτών έκανε γνωστή ο Μέγας Αλέξανδρος Λεπτοκαρυάς με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Αντώνη Κουμπατσιάρη, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στον Βαφύρα καθώς και για τους Παναγιώτη Λεμονάκη και Γιώργου Κούλιου οι οποίοι επιστρέφουν στον Μέγα Αλέξανδρο.

Επίσης, ο νεαρός Πολυμέρης Κουλιάνος προωθήθηκε από το παιδικό στο ανδρικό, ως επιβράβευση των πολύ καλών περσινών του εμφανίσεων.

Η ανακοίνωση:

«Στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Αντώνης Κουμπατσιάρης, αλλά αυτή τη φορά με τα χρώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Λεπτοκαρυάς.. Ο Αντώνης, ο οποίος αγωνιζόταν πέρυσι στην ομάδα του Βαφύρα, κυρίως στις θέσεις 3 και 4, αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε και θα βοηθήσει τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η ομάδα της Λεπτοκαρυάς, προσθέτοντας έτσι στο ρόστερ της έναν καλαθοσφαιριστή με μακρόχρονη εμπειρία στα πρωταθλήματα της Ένωσης.

Η οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου καλωσορίζει το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο οποίος σε συνδυασμό με τις επιστροφές των Παναγιώτη Λεμονάκη, ο οποίος απουσίασε την περσινή σεζόν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και του Γιώργου Κούλιου, ο οποίος αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ με την ομάδα του ΑΣ Πέρα λόγω σπουδών, θα ενισχύσουν σημαντικά το περσινό αξιόμαχο ρόστερ του συλλόγου.

Τέλος, στην ανδρική ομάδα ανεβαίνει ο Πολυμέρης Κουλιάνος, ο οποίος αγωνιζόταν έως και πέρυσι στο παιδικό τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις».

Pin It on Pinterest

Shares
Share This
Εγγραφή στο Νewsletter

Εγγραφή στο Νewsletter

Εισάγετε το email σας και λάβετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα γύρω από τον αθλητισμό της Πιερίας.

Μόλις γίνατε συνδρομητής στη mailing list μας!